<

Open dag: 26 januari

Stap de creatieve wereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam binnen tijdens onze Open Dag op zaterdag 26 januari 2019. Proef de sfeer, ga in gesprek met leerlingen en studenten, en bekijk al het mooie werk. De school is geopend van 10.00 tot 15.00 uur.

Waar moet je zijn?

Op zoek naar een mbo-opleiding?
Dan ben je van harte welkom in het hoofdgebouw van het Grafisch Lyceum Rotterdam, Heer Bokelweg 255, 3032 AD in Rotterdam. Hier vind je al onze mbo-opleidingen.

Op zoek naar een vmbo-opleiding?
Bezoek dan het VMBO voor Vormgeven en Media, Stadhoudersplein 35, 3039 ER in Rotterdam.

Bekijk alvast de Wegwijs MBO

Kom je naar onze mbo-afdeling op de Open Dag? Bekijk hieronder alvast de Wegwijs MBO, zodat je weet waar je moet zijn. 

Let op:

De aanmeldingen voor veel opleidingen gaan hard. Het kan zijn dat op de open dag de aanmelding voor bepaalde opleidingen al is gesloten. Houd hier rekening mee. Op deze pagina kun je zien voor welke opleidingen de aanmelding al is gesloten (onder het kopje 'Aanmelding gesloten'). 

Bereikbaarheid

We raden je aan te reizen met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, let dan op: je kunt rondom de school niet betalen met muntgeld bij de parkeerautomaten, maar alleen door middel van kentekenparkeren (bij de parkeerautomaat) en 06-parkeren (via een app). Wij raden je aan de app voor 06-parkeren op je mobiele telefoon te installeren om wachttijden bij de automaat te voorkomen. Meer informatie hierover vind je op www.rotterdam.nl/06parkeren

Zie ook