<

Grafisch vormgever/DTP-er

Kogros Sport, groothandel in diverse sportmerken en tevens licentiehouder en producent voor het merk Quick Teamwear, is op zoek naar een grafisch vormgever of DTP-er. 

De functie gaat voornamelijk om het vormgeven van diverse PR materialen, onder andere: - Flyers - Catalogus - Posters - Banners Hierbij gaat het vooral om een focus op het merk Quick. Tevens ontwerpen wij voor Teamwear clubgebonden shirts met bijkomende DTP-werkzaamheden als; logo plaatsing en reclame-uitingen. 

Het vertalen van tekst naar beeld met gevoel is erg belangrijk. Wij vertellen immers een verhaal. Quick is al vanaf 1905 zichtbaar in onze samenleving. Echter, hoe vertaal je een merk uit 1905 naar het moderne beeld van nu? Hoe behoud je waar je voor staat, de roots, maar blijft het vernieuwend en uitdagend? 

Zijn dit vragen waar jij iets mee kunt? Ben jij in staat om "out of the box" te denken en kun je omgaan met plotselinge veranderen? En, most of all, wil jij werken in een dynamisch en innoverend bedrijf? Mail mij dan je CV en motivatiebrief. Ervaring is een must Woonachtig omgeving Hoeksewaard is een pre. Het gaat in eerste instantie om 8 uur per week, maar wordt zeker uitgebreid naar meer.

Bedrijf: Kogros Sport

Startdatum: 06-01-2015

Plaatsnaam: Numandorp

Website: n.v.t.