alles over het aanmelden op het GLR

Aanmelden, en dan?

Ben je enthousiast geworden over een mbo-opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam? Meld je dan online aan. Dat kan via de button 'Aanmelden' op deze pagina.

Meld je aan voor een mbo-opleiding op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Is er nog plek?

Voor het komende schooljaar (2017-2018) kun je je helaas niet meer aanmelden voor:

  • Mediavormgeven (inclusief alle specialisaties)
  • Audiovisuele media (inclusief alle specialisaties)
  • Mediamanagement
  • Mediatechnologie
  • Medewerker DTP (niveau 2)
  • Medewerker Sign (niveau 2)

Let op

Je kunt je maar voor één opleiding tegelijk aanmelden. Als je niet wordt aangenomen voor de opleiding van je keuze, kun je je daarna wel opnieuw aanmelden voor een andere opleiding.

En dan?

Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je per e-mail een link naar onze aanmeldapplicatie. Hier kom je terecht in een persoonlijke omgeving, waar je je aanmelding verder in gang kunt zetten en waar je informatie over de intake kunt inzien en eventuele toelatingsopdrachten kunt downloaden. Als je niet voldoet aan de toelatingseisen, kun je helaas niet worden ingeschreven.

AMN-test
Bij veel opleidingen bestaat de toelatingsprocedure onder meer uit een digitale capaciteitentest van AMN (zie www.amn.nl). Deze test geeft inzicht in je persoonlijkheid en je capaciteiten. In sommige gevallen volgt ook een beroepsbeeldtest, waarin we kijken of het beeld dat jij hebt van het beroep, klopt met de werkelijkheid.

Opdrachten
Daarnaast krijg je bij veel opleidingen nog een of meerdere opdrachten die je moet maken. De informatie hierover kun je na aanmelding downloaden in de aanmeldapplicatie.

Let op

Als je je aanmeldt voor een opleiding, betekent het niet dat je automatisch wordt geplaatst. Bij alle opleidingen is er een toelatingsprocedure in de vorm van een opdracht en/of een intakegesprek.