alles over de toelatingstoets

<

Toelatingsprocedures

Bij alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam geldt een toelatingsprocedure. Deze procedure verschilt per opleiding. Op deze pagina vind je alle informatie.

De toelating, hoe zit dat?

Toelating Mediavormgeven

Voor de opleiding Mediavormgeven bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je meerdere (creatieve) opdrachten thuis. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Leerlingprofiel opleiding Mediavormgeven

Speciaal voor decanen, CKV-docenten en mentoren binnen het voortgezet onderwijs, heeft het Grafisch Lyceum Rotterdam een leerlingprofiel opgesteld voor kandidaat-studenten voor Mediavormgeven. Welke eigenschappen van een leerling zijn belangrijk, waar dient de toelatingstoets voor, hoe kun je leerlingen voorbereiden voor deze opleiding? Je leest het in het 'Leerlingprofiel Mediavormgeven' dat je hieronder als PDF kunt downloaden.

Toelating Mediamanagement

Voor de opleiding Mediamanagement bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Redactiemedewerker

Voor de opleiding Redactiemedewerker bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Audiovisuele media

Voor de opleiding Audiovisuele Media bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een of meerdere opdrachten. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Podium- en evenemententechniek

Voor de opleiding Podium- en Evenemententechniek bekijk je een voorlichtingsvideo. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Allround Mediamaker

Voor deze opleiding bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Medewerker Sign / Mediamaker

Voor deze opleiding bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Mediatechnologie

Voor deze opleiding bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.