alles over de toelatingstoets

<

Toelatingsprocedures

Bij alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam geldt een toelatingsprocedure. Deze procedure verschilt per opleiding. Op deze pagina vind je alle informatie.

De toelating, hoe zit dat?

Toelating Mediavormgeven

Voor de opleiding Mediavormgeven woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis) en je maakt meerdere (creatieve) opdrachten, deels thuis en deels op school. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Leerlingprofiel opleiding Mediavormgeven

Speciaal voor decanen, CKV-docenten en mentoren binnen het voortgezet onderwijs, heeft het Grafisch Lyceum Rotterdam een leerlingprofiel opgesteld voor kandidaat-studenten voor Mediavormgeven. Welke eigenschappen van een leerling zijn belangrijk, waar dient de toelatingstoets voor, hoe kun je leerlingen voorbereiden voor deze opleiding? Je leest het in het 'Leerlingprofiel Mediavormgeven' dat je hieronder als PDF kunt downloaden.

Toelating Mediamanagement

Je woont een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis). Voor de opleiding Mediamanagement kom je ook een dagdeel naar school voor een introductiebijeenkomst. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Redactiemedewerker

Je woont een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis). Voor de opleiding Redactiemedewerker kom je ook een dagdeel naar school voor een introductiebijeenkomst. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Audiovisuele media

Voor de opleiding Audiovisuele Media woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis) en maak je een of meerdere opdrachten. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Podium- en evenemententechniek

Voor deze opleiding woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis). Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Allround Mediamaker

Voor deze opleiding woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis) en maak je een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Medewerker creatieve productie

Voor deze opleiding woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis) en maak je een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Toelating Mediatechnologie

Je woont een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR (deze activiteit vervalt i.v.m. de coronacrisis) en je maakt een opdracht thuis. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.