<

Medewerker Productpresentatie

In de mbo-opleiding Medewerker productpresentatie leer je alles over het inrichten van winkels en het maken van etalages. Je leert hoe je een winkel, showroom of stand in een bepaalde stijl vormgeeft en hoe je producten in de winkel goed presenteert. Je werkt altijd aan de hand van een inrichtingsplan en je voert je werkzaamheden uit in de werkplaats en op afwisselende locaties.

niveau

2

duur

2jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Basisberoepsgerichte leerweg

Opleiding Medewerker Productpresentatie

Als Medewerker productpresentatie kun je aan de slag bij etalage/presentatiebureaus of bij winkels met een eigen presentatieteam.

Vakken

In de opleiding krijg je vakken op het gebied van computertechniek, typografie, color management en je leert werken met designsoftware. Naast alle technische vakken, leer je ook veel over samenwerken, omgaan met klanten en oplossingen zoeken als er problemen zijn.

Natuurlijk ontbreken ook algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en sport niet. Praktijkervaring doe je op in de productiestudio van het GLR en tijdens je stage in het bedrijfsleven.

Is Medewerker Productpresentatie iets voor jou?

Als Medewerker productpresentatie is het belangrijk dat je gek bent op alles wat met media en creativiteit te maken heeft. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt graag samen met anderen. Je houdt van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn. Herken je jezelf hierin? Dan is de opleiding Medewerker creatieve productie met als uitstroom Medewerker productpresentatie iets voor jou.

Toelating Medewerker creatieve productie

Voor deze opleiding woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR en maak je een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Numerus fixus

Meld je vóór 1 april 2019 aan. Let op: voor al onze opleidingen geldt een numerus fixus. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per opleiding:

  • Medewerker Creatieve Productie (niveau 2): 104 plaatsen

De aanmelding kan eerder sluiten als de numerus fixus is bereikt.

Aanmelding gesloten

Helaas, de aanmelding voor deze opleiding voor komend schooljaar is inmiddels gesloten. Het aantal aanmeldingen overstijgt de numerus fixus.

Rechtstreeks mailen
naar info@glr.nl

Mail je vraag