<

Medewerker productpresentatie

In de mbo-opleiding Medewerker productpresentatie leer je alles over het inrichten van winkels en het maken van etalages. Je leert hoe je een winkel, showroom of stand in een bepaalde stijl vormgeeft en hoe je producten in de winkel goed presenteert. Je werkt altijd aan de hand van een inrichtingsplan en je voert je werkzaamheden uit in de werkplaats en op afwisselende locaties.

niveau

2

duur

2jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Basisberoepsgerichte leerweg

Opleiding Medewerker Productpresentatie

Als Medewerker productpresentatie kun je aan de slag bij etalage/presentatiebureaus of bij winkels met een eigen presentatieteam.

Vakken

In de opleiding krijg je vakken op het gebied van computertechniek, typografie, color management en je leert werken met designsoftware. Naast alle technische vakken, leer je ook veel over samenwerken, omgaan met klanten en oplossingen zoeken als er problemen zijn.

Natuurlijk ontbreken ook algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en sport niet. Praktijkervaring doe je op in de productiestudio van het GLR en tijdens je stage in het bedrijfsleven.

Is Medewerker Productpresentatie iets voor jou?

Als Medewerker productpresentatie is het belangrijk dat je gek bent op alles wat met media en creativiteit te maken heeft. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt graag samen met anderen. Je houdt van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn. Herken je jezelf hierin? Dan is de opleiding Medewerker creatieve productie met als uitstroom Medewerker productpresentatie iets voor jou.

Toelating Medewerker creatieve productie

Je maakt een digitale beroepsbeeldtest en woont een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR. Alle informatie over deze kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld.

Numerus fixus

Voor al onze opleidingen geldt een numerus fixus. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per specialisatie:

  • Medewerker DTP: 39 plaatsen
  • Medewerker printmedia: 13 plaatsen
  • Medewerker sign: 26 plaatsen
  • Medewerker productpresentatie: 26 plaatsen

Meld je aan vóór 1 april 2018, maar let op: een opleiding kan ook eerder sluiten als de numerus fixus is bereikt.

Meld je nu aan voor de opleiding Medewerker creatieve productie (Medewerker productpresentatie).

Stel een vraag