<

Medewerker Sign

In de mbo-opleiding Medewerker Sign leer je beletteringen en signproducten voor onder andere winkelgevels en auto's, reclameborden, bewegwijzering, vlaggen en spandoeken maken. In de opleiding tot Medewerker Sign leer je aangeleverde beelden, teksten en ontwerpen digitaal opmaken en voorbereiden voor productie. Je leert werken met allerlei hightech apparatuur, zoals printers, plotters, hittepersen en graveer- en freesmachines. Als Medewerker Sign kun je aan de slag bij sign- en/of graveerbedrijven.

niveau

2

duur

2jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Basisberoepsgerichte leerweg

Vakken

In de opleiding krijg je vakken op het gebied van computertechniek, typografie, color management en je leert werken met designsoftware. Naast alle technische vakken, leer je ook veel over samenwerken, omgaan met klanten en oplossingen zoeken als er problemen zijn.

Natuurlijk ontbreken ook algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en sport niet. Praktijkervaring doe je op in het Productiehuis van het GLR en tijdens je stage in het bedrijfsleven.

Is Medewerker sign iets voor jou?

Als Medewerker Sign is het belangrijk dat je gek bent op alles wat met media en creativiteit te maken heeft. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt graag samen met anderen. Je houdt van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn. Herken je jezelf hierin? Dan is de opleiding Medewerker Sign iets voor jou.

Toelating Medewerker Sign / Mediamaker

Voor deze opleiding bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Numerus fixus

Meld je vóór 1 april 2021 aan. Let op: voor al onze opleidingen geldt een numerus fixus. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per opleiding:

  • Medewerker Sign/Mediamaker (niveau 2): 100 plaatsen

De aanmelding kan eerder sluiten als de numerus fixus is bereikt.

Aanmelding gesloten

Helaas, de aanmelding voor deze opleiding voor komend schooljaar is inmiddels gesloten. Het aantal aanmeldingen overstijgt de numerus fixus.

Werken en leren (BBL)

Deze opleiding kun je ook in de BBL-route volgen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Rechtstreeks mailen
naar info@glr.nl

Mail je vraag