<

Mediamaker

In de mbo-opleiding Mediamaker op niveau 2 leer je alles over het maken van reclame-uitingen zoals folders, posters en brochures. Je combineert teksten, foto's en illustraties tot mooie lay-outs. Je werkt veel met de computer en opmaakprogramma's als Photoshop en InDesign. Na de opleiding kun je aan de slag als medewerker bij een grafisch bureau, reclamebureau, drukkerij of op de communicatieafdeling van een bedrijf. Of je leert verder op niveau 3 als Allround Mediamaker.

niveau

2

duur

2jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Basisberoepsgerichte leerweg

Vakken

In de opleiding Mediamaker krijg je vakken op het gebied van computertechniek, typografie, color management en je leert werken met opmaakprogramma’s als Photoshop en InDesign. Naast alle technische vakken, leer je ook veel over samenwerken, omgaan met klanten en oplossingen zoeken als er problemen zijn. Natuurlijk ontbreken ook algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en sport niet. 

Iets voor jou?

Als Mediamaker is het belangrijk dat je gek bent op alles wat met media en creativiteit te maken heeft. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt graag samen met anderen. Je houdt van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn. Herken je jezelf hierin? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Toelating Medewerker Sign / Mediamaker

Voor deze opleiding bekijk je een voorlichtingsvideo en maak je thuis een opdracht. Alle informatie over de kennismakingsactiviteiten ontvang je zodra je je hebt aangemeld. De volgorde van plaatsing gebeurt op basis van volledige afronding van de toelatingsprocedure.

Numerus fixus

Meld je vóór 1 april 2021 aan. Let op: voor al onze opleidingen geldt een numerus fixus. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is per opleiding:

  • Medewerker Sign/Mediamaker (niveau 2): 100 plaatsen

De aanmelding kan eerder sluiten als de numerus fixus is bereikt.

Aanmelding gesloten

Helaas, de aanmelding voor deze opleiding voor komend schooljaar is inmiddels gesloten. Het aantal aanmeldingen overstijgt de numerus fixus.

Werken en leren (BBL)

Deze opleiding kun je ook in de BBL-route volgen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Rechtstreeks mailen
naar info@glr.nl

Mail je vraag