<

Interaction Design

Bij de keuzedelen gericht op Interaction Design leer je alles over het maken van interactieve media, zoals websites en apps. Wat is het doel van deze interactieve media en wie zijn de gebruikers? Aan welke eisen en functies moet de media-uiting voldoen? Hoe maak je de site of app gebruiksvriendelijk? Welke informatie is het meest belangrijk en moet snel gevonden kunnen worden? Als interaction designer ga je met deze vragen aan de slag.

niveau

4

duur

3jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Vanaf kaderberoepsgerichte leerweg

Uiteraard houd je in je ontwerpen rekening met de huisstijl (corporate design) van de opdrachtgever. Je leert veel over de vormgeving, maar ook over het programmeren van sites en apps. Daarnaast is het belangrijk dat je veel interesse hebt in de constant veranderende technologie.

Meld je nu aan voor de opleiding Graphic Design.

Wat kun je worden?

 • Grafisch vormgever

  Esther Molenkamp begon in 1994 met de opleiding Grafisch vormgeven. Zij heeft haar eigen bedrijf: estherwerkt.

  Lees interview

 • Multimedia vormgever

  Lennart Mulder heeft een behoorlijke historie bij het GLR: eerst heeft hij het vmbo gedaan en vervolgens het mbo: de opleiding Multimedia Vormgeven.

  Lees interview

 • Grafisch vormgever

  Mark Welbedacht werkt bij een reclamebureau op de internetafdeling. Hij is verantwoordelijk voor de vormgeving van websites en online campagnes.

  Lees interview

Rechtstreeks mailen
naar info@glr.nl

Mail je vraag