Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO
Naar nieuwsoverzicht

Alumni-battle FIFA23op 18 april

Op dinsdag 18 april 2023 vindt voor de tweede maal de GLR Alumni Battle plaats op het Grafisch Lyceum Rotterdam. In onze Esports Space gaan oud-studenten - in duo’s - de strijd met elkaar aan in het spel FIFA23. Tussendoor is er gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.  

Om deel te nemen aan de Alumni Battle moet je lid zijn van het GLR Alumni-netwerk. Ben je dat nog niet, meld je dan hier aan. Je ontvangt binnen een week de nieuwsbrief van het alumni-netwerk met het formulier om je in te schrijven voor de battle op 18 april. Ben je al lid van het netwerk, dan heb je de nieuwsbrief met inschrijfmogelijkheid al ontvangen op 14 maart. Check je spam als je geen mail ziet verschijnen!

Zenuwslopende battle

Tijdens de Alumni-Battle FIFA23 ga je als duo de strijd aan met andere alumni. Zoek dus een partner in crime en schrijf je samen in (teamgenoot hoeft geen alumnus te zijn). De strijd vindt plaats in onze Esports Space. Voordat de strijd losbarst, eten we met elkaar. Vervolgens krijg je een introductie van Tom Hoogendoorn, winnaar van de City Showdown in FIFA23. Hij legt het spel uit, geeft je tips & tricks en leert je hoe je de rest van de alumni kunt verslaan in deze zenuwslopende battle. 

INFO OP EEN RIJ:

Datum: dinsdag 18 april 2023
Tijd: 18.00 tot 22.00 uur
Locatie: GLR Esports Space, Heer Bokelweg 255, Rotterdam
Aanmelding verloopt via de nieuwsbrief van het GLR Alumni-netwerk. Nog geen lid? Klik hier

Aanmelden alumni-netwerk

Meedoen aan de battle FIFA23, maar nog geen lid van het GLR Alumni-netwerk? Meld je dan snel aan.

Aanmelden

GLR Alumni-netwerk

Het GLR Alumni-netwerk verbindt oud-studenten met elkaar én met de school. Een netwerk waar je op terug kunt vallen, vragen kan stellen of inspiratie bij kan opdoen. Een aantal keer per jaar organiseren we een event waarbij oud-studenten elkaar kunnen ontmoeten. Denk aan netwerkborrels, exposities, lezingen en deze alumni-battles. Daarnaast nodigen wij het netwerk graag uit om voorlichting te geven aan de huidige studenten over hun beroep of hun ervaringen op het GLR!

Volg ons op