<

10-10-2018

Creatief Alternatief: 13 december

Op donderdag 13 december 2018 organiseert het Grafisch Lyceum Rotterdam samen met het HMC (mbo-vakschool voor hout, meubel en interieur) de studiedag 'Creatief Alternatief', speciaal voor docenten creatieve vakken en decanen van het VO.

Tijdens deze dag ziet u het Grafisch Lyceum Rotterdam en het HMC vanbinnen en maakt u kennis met ons opleidingsaanbod en talentvolle studenten. Zo komt u alles te weten over de creatieve mbo-opleidingen van nu en van de toekomst. 

aanmelden

De aanmelding voor Creatief Alternatief is gesloten. Het maximum aantal deelnemers is bereikt. 

Programma 13 december 2018

09.30 uur // Ontvangst bij HMC, mbo-vakschool voor hout, meubel en interieur waar alle opleidingen te maken hebben met creativiteit, vakmanschap en ondernemerschap.

10.00 uur // Welkomstwoord gevolgd door een rondleiding en een speedmeet met studenten.

12.00 uur // Op bijzondere wijze reizen we af naar het Grafisch Lyceum Rotterdam, mbo vakschool waar alles draait om media, design en technologie. Onderweg geniet u niet alleen van een leuke tour door Rotterdam en het uitzicht, maar ook van een heerlijke lunch.

13.00 uur // Aankomst bij het Grafisch Lyceum Rotterdam, tour langs verschillende afdelingen.

14.00 uur // Speedmeet met studenten van verschillende opleidingen. Studenten vertellen over hun opleiding, ze presenteren hun werk en beantwoorden uw vragen. Tijdens de speedmeet is er een hapje en een drankje ter afsluiting van deze dag.

15.15 uur // Per tram gaat de reis terug naar het HMC, of u kunt vanaf het GLR lopen naar Rotterdam Centraal Station.