Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

ExpositieOude Liefde

1 tot 7 november 2023

Oud worden in een stad als Rotterdam, wat betekent dat? Met deze vraag gingen studenten Mediavormgever, Allround Mediamaker en Fotografie eerder dit jaar aan de slag, in opdracht van Stichting Humanitas en creatief bureau Carnero. Het resultaat is van 1 tot 7 november te zien in onze Event Space tijdens de expositie ‘Oude Liefde’. 

‘Oude Liefde’ is meer dan alleen een expositie; het is een uitnodiging om na te denken over de verschillende facetten van Rotterdam en oude liefdes. Puur, rauw en recht uit het hart van de student als creatief. ‘Oude Liefde’ is de opvolger van de campagne Oud Roze, die vorig jaar te zien was op het GLR en veel publiciteit genereerde. Ook toen werkten Humanitas, Carnero en het GLR samen om er een succes van te maken. 

Je bent van harte welkom tijdens de expo in de eerste week november (inclusief de Open Dag op 4 november). De expo is vanaf 20 november ook te zien in vijf huizen van Humanitas:

  • Humanitas Akropolis

  • Humanitas De Leeuwenhoek

  • Humanitas Hoek van Holland

  • Humanitas Hannie Dekhuijzen

  • Humanitas De Steenplaat

Expositie Oude Liefde in de Event Space van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Volg ons op