<

28-11-2019

Open Avond drukbezocht

De Open Avond van het Grafisch Lyceum Rotterdam afgelopen dinsdag is druk bezocht. Er was veel belangstelling voor de vele mediaopleidingen van de school. Geïnteresseerde leerlingen, veelal in gezelschap van hun ouders, konden voorlichtingen bijwonen, werk van studenten bekijken en rondkijken.

GLR Report

Onze GLR-reporters waren ook aanwezig tijdens de open avond. Ze namen een kijkje bij een aantal opleidingen op de mbo-locatie en maakten een verslag.

MBO

In de mbo-locatie aan de Heer Bokelweg 255 konden bezoekers presentaties, demonstraties en voorlichtingsrondes bijwonen van alle mbo-opleidingen. Tijdens de open avond was het mogelijk een kijkje te nemen in de vele ontwerplokalen, de nieuwe, innovatieve Video Design-afdeling, de televisie- en fotostudio’s, de studio’s voor toneel, licht en geluid, het Productiehuis, de ateliers en nog veel meer. Studenten en docenten beantwoordden vragen en gaven toelichting over de diverse opleidingsmogelijkheden. 

VMBO VOOR VORMGEVEN EN MEDIA

Ook op de VMBO-afdeling aan het Stadhoudersplein was het flink druk. Docenten en leerlingen gaven op de open avond een beeld van de verschillende leerwegen en de school. Veel leerlingen die nu nog op de bassischool zitten, waren enthousiast en schreven zich in voor een oriëntatiegesprek of de proeflesmiddag in januari.

OPEN DAG

De Open Avond gemist? Geen nood. Op zaterdag 25 januari 2020 organiseert het Grafisch Lyceum Rotterdam nog een Open Dag. Dan is de school geopend van 10.00 tot 15.00 uur.