<

20-03-2017

VMBO-team wint finale Skills

Van 16 t/m 18 maart 2017 stond de RAI Amsterdam in het teken van Skills The Finals: de Nationale Kampioenschappen vakwedstrijden voor het vmbo en mbo. Tijdens Skills The Finals streden 345 vmbo’ers en 400 mbo’ers om nationaal kampioen te worden in hun vakgebied. Het Grafisch Lyceum Rotterdam stond met drie mbo-studenten én een vmbo-team in de finale van het vakgebied media & vormgeving. Met succes: het vmbo-team van het GLR ging er met de winst vandoor.

Het vmbo-vakteam van het Grafisch Lyceum Rotterdam bestaat uit Chenoa Ullrich, Petek Bektas en Lizanne Vacquier. De drie meiden streden tijdens The Finals in de categorie Media & Vormgeving tegen vakteams van scholen uit andere provincies. Met succes! Aan het eind van een spannende dag kregen de drie leerlingen te horen dat zij in hun categorie de beste waren. Zij lieten daarmee de teams van Sint Lucas en het Blaricum College achter zich. Een prachtige prestatie.

Mbo-wedstrijden

In de mbo-wedstrijden streden Sonia Nusselder en Elaine Heijboer, studenten Interaction Design, in de categorie Webdesign. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plek. In de categorie Grafisch vormgeven streed Geeske Boudestein, student Corporate Design, tegen deelnemers van andere scholen. Zij eindigde op de vijfde plaats. 

Bekijk alle uitslagen

Chenoa Ullrich, Petek Bektas en Lizanne Vacquier tijdens de prijsuitreiking