<

17-10-2018

Volg de GLR Insiders

Bas, Johrick, Katalin, Marije, Natanja en Timo: dat zijn dit schooljaar de GLR Insiders. Deze enthousiaste studenten (en inmiddels collega Natanja) brengen dit jaar hun opleiding en leven als GLR-student in beeld via vlogs. Door hen te volgen krijg je een goede indruk voor het onderwijs op het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Klik op de button en abonneer je op het YouTube-kanaal van de GLR Insiders

Wat doen de GLR Insiders?

  • Het GLR heeft een nieuwe eenjarige opleiding voor studenten die al een niveau 4-opleiding hebben afgerond op het GLR: GLR XTRA. Om deze opleiding in de spotlight te zetten, maakt Timo zijn comeback als GLR Insider. De video's van Timo verschijnen in het weekend.
  • Bas volgt de opleiding Audiovisuele Media en neemt ons in zijn vlogs mee in de wereld van film en video.
  • Johrick is van de opleiding Mediavormgeven (Graphic Design) en hij kan niet wachten om zijn vlogs over zijn leven op het GLR te delen.
  • Katalin is eerstejaars student Redactiemedewerker. Haar leven staat in het teken van het maken van content en dat laat ze graag zien in haar video's.
  • Marije volgt de opleiding Mediamanagement en wil graag alle ins en outs van haar opleiding laten zien.
  • Laura is van de opleiding Podium- en evenemententechniek en is GLR Insider sinds maart 2019.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag staat er om 16.00 uur een nieuwe vlog online.

Gastvlogs

Dit schooljaar introduceren we ook de tweewekelijkse gastvlogs. Studenten die eenmalig een vlog willen maken over een tof project, krijgen hier de kans om zichzelf en hun project aandacht te geven via de GLR Insiders. Abonneer je op het YouTube-kanaal en mis er niets van. 
 

Instagram

Volg de GLR Insiders ook op Instagram