MEET & MATCH-DAG

De tweedejaars studenten van de opleiding Mediavormgeven gaan volgend schooljaar op stage. Om te zorgen dat ze op de juiste plek terechtkomen, organiseert het Grafisch Lyceum Rotterdam op donderdag 20 april 2017 een ‘Meet & Match’-dag. Op deze dag presenteren bedrijven zich op de stagemarkt, vinden er speeddatesessies met studenten plaats en organiseren we een bedrijvenarena.

Aanmelden voor de Meet & Match-dag

STAGEMARKT & SPEEDDATEN

Donderdag 20 april: 9.30-12.45 uur (inrichten tafel vanaf 08.45 uur)
Op de stagemarkt kunt u uw bedrijf presenteren aan ruim 500 tweedejaars studenten Mediavormgeven (en andere studenten en medewerkers van het GLR) en uw stagevacatures onder de aandacht brengen. U krijgt een ‘standplaats’ met een tafel die u zelf kunt aankleden. Een mooie manier om uw bedrijf te promoten en om talent te spotten en te werven.

  • Aantal deelnemers: max. 125 bedrijven 

Tegelijkertijd met de stagemarkt vinden er speeddatesessies plaats, elke student licht in een kort gesprek zijn portfolio toe. De student ontvangt direct feedback van u op het portfolio door middel van het gesprek en een in te vullen feedbackformulier. Hierbij kunnen we uw hulp gebruiken! U staat met beide benen in de praktijk en kan als geen ander feedback geven aan onze studenten. Wilt u hieraan meewerken?

  • Aantal bedrijven: er is een maximum per specialisatie

BEDRIJVENARENA

Donderdag 20 april: 14.00-15.00 uur
In de middag organiseren we een zogenaamde Bedrijvenarena. Onder leiding van een gespreksleider gaan bedrijven met elkaar in gesprek over de kwaliteit van de stages en stagiairs, de aansluiting van de opleiding bij de beroepspraktijk, de dienstverlening van het Grafisch Lyceum Rotterdam en alle zaken rondom stages waar u als praktijkopleider tegenaan loopt. Medewerkers van het Grafisch Lyceum Rotterdam (docenten, stagecoördinatoren, directie) luisteren mee en noteren de feedback. Uiteraard met als doel om de kwaliteit van onze dienstverlening, het onderwijs en de onderlinge samenwerking te verbeteren. 

  • Aantal deelnemers: max. 30 bedrijven/praktijkopleiders 

GEGEVENS OP EEN RIJ