Welkom op het VMBO

Wil je na de basisschool al naar het Grafisch Lyceum Rotterdam? Dan kun je terecht op onze VMBO-afdeling: het VMBO voor Vormgeven en Media. Deze kleinschalige school voor Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs is gevestigd in Rotterdam Blijdorp. Hier word je voorbereid op het middelbaar beroepsonderwijs in zijn volle breedte en op een toekomst in de 'creative world' in het bijzonder. Het VMBO voor Vormgeven en Media is een gezellige school met maximaal 500 leerlingen.

Het VMBO voor Vormgeven en Media heeft vier opleidingen, die de leerlingen allemaal voorbereiden op een toekomst in de wereld van media, vormgeven en nieuwe technologie. In alle vakken komt hier iets van terug. Bij Media, Vormgeven & ICT (MVI) gaan de leerlingen aan de slag met een videocamera en leren ze hoe ze beelden kunnen omzetten naar een eigen film of presentatie. Bij Nederlands maken ze een webpagina en bij Engels een radiospotje. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Na hun opleiding kunnen de leerlingen prima doorstromen naar het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) of de havo. 

Bekijk het magazine

Informatieavond: 23 november 2017

Op donderdag 23 november 2017 organiseert het VMBO voor Vormgeven en Media een informatieavond voor geïnteresseerde leerlingen en hun ouders/verzorgers. Dit gaat op inschrijving via de button hieronder.

Schrijf je in voor de informatieavond op donderdag 23 november 2017.

Adres

Grafisch Lyceum Rotterdam
VMBO voor Vormgeven en Media
Stadhoudersplein 35
3039 ER Rotterdam

> Alle contactgegevens

Het vmbo-gebouw van het Grafisch Lyceum Rotterdam aan het Stadhoudersplein