Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO

Alumni-ambassadeurs

Maak kennis met.......

Op elke onderwijsafdeling is een alumni-ambassadeur actief. Deze medewerker heeft, als onderdeel van de dagelijkse taken, de mogelijkheid om actief het alumni-netwerk te promoten. Gastsprekers regelen of een leuke activiteit organiseren, hiervoor is de ambassadeur het eerste aanspreekpunt.
Heb je leuke ideeën om te doen met andere alumni van jouw opleiding, wil je een keer een gastles geven of heb je een vraag? Neem dan contact op met de ambassadeur van jouw (oude) opleiding. (Staan er geen contactgegevens vermeld, dan kan dit ook altijd via alumni@glr.nl)
 

Fulko Bogerd

De afgelopen 20 jaar heb ik circa 2132 studenten zien komen en gaan. Van 83% hoor ik nooit meer iets. Soms kom ik oud-studenten onverwacht tegen bij een bedrijf. Dat zijn een soort beloningen achteraf. Blijkbaar hebben wij vroeger toch iets goeds meegegeven. En altijd zijn die alumni bereid om veel terug te geven aan  het GLR. Dat is mooi en ook super nuttig. Mij geeft het energie.

Silvia van der Laan

Mijn naam is Silvia van der Laan en ik geniet ervan om te werken met studenten. De creativiteit en het buiten de lijntjes durven denken van onze studenten geeft mij energie.
Droom groot. Durf te solliciteren op je droombaan. Studenten die hun hart volgen en op een plek terecht komt waar ze een goede boterham kunnen verdienen. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. En als onze alumni de nieuwe studenten weer kunnen inspireren dan is de cirkel rond.

Cynthia Sikken

Mijn naam is Cynthia Sikken en ik werk sinds 2018 op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik heb het hier enorm naar mijn zin als onderwijsassistent bij Fotografie, maar moet bekennen dat ik zelf geen fotografe ben. Ik krijg energie van luisteren naar en praten met mensen. Als ik dan door te luisteren ook nog mensen met elkaar in contact kan brengen is mijn dag top! Wat social media betreft ben ik meer van het ‘gluren bij de buren’ dan dat ik zelf iets post, dus als je het leuk vind met mij in contact te komen, stuur dan een mail naar sikken@glr.nl. Hopelijk tot snel bij één van de alumni events of natuurlijk een expo van fotografie in onze mooie nieuwe studio op de 7e etage! 

Edgar Nijman

Mijn naam is Edgar Nijman, 56 jaar, getrouwd en al meer 32 jaar werkzaam in het onderwijs. Eerst 9 jaar in het VO en vanaf 1999 werkzaam op het GLR. Ik ben vooral actief voor de opleiding Mediamanagement als docent rekenen en wiskunde. Verder ben ik Profielcoach.

Ik ben een aantal jaar contactpersoon geweest voor de alumni van Mediamanagement. Nu ben ik gevraagd om alumni-ambassadeur te worden voor deze opleiding. Dat wil ik graag doen, omdat ik het leuk vind om te vernemen hoe het met de studenten gaat na het GLR en wat ze op dit moment doen.

Karin van Hoorn

Ik ben Karin van Hoorn, 37 jaar en werk inmiddels alweer bijna 10 jaar op het GLR bij de opleiding mediaredactie. Tegenwoordig geef ik vooral communicatie en begeleid ik de derdejaars bij hun stage en afstuderen. Dat laatste vind ik ook het leukste om te doen, met het "Criteriumgericht Interview" als kers op de taart. Dan zie je waar de studenten al die jaren naartoe hebben geleefd en wat voor groei ze hebben doorgemaakt op hun stageadres. Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar wat ze hierna gaan doen, maar ook of die keuze uiteindelijk goed uitpakt. Pre-corona organiseerden we met de opleiding elk jaar een alumniborrel en we nodigen onze alumni ook regelmatig uit voor de Open Dag of voor een workshop/gastlesje. Heel leuk en waardevol om op deze manier met ze in contact te blijven. 

linkedin.com/in/karinvanhoorn1/ 

Maarten Tacoma

Ik ben Maarten Tacoma, sinds een jaar of 5 werkzaam bij de afdeling Software Developer. Inmiddels lopen er bij de softwarebedrijven in de regio steeds meer studenten rond die bij ons op de opleiding hebben gezeten. Ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik -zoals wel meer van mijn programmerende kennissen- altijd wat terughoudend ben geweest met het aanmaken van accounts bij allerlei techbedrijven, maar ik heb onlangs mijn toch al wel bestaande LinkedIn-account weer eens afgestoft om langs die weg meer contact te houden met oud-studenten. Ik wil dit in de toekomst meer gaan doen, want het is wel leuk om te zien waar onze studenten allemaal terecht komen.

linkedin.com/in/meester-maarten-042943205

Arno Kouters

Mijn naam is Arno Kouters en ben al sinds 1990 werkzaam op het GLR. Na het lesgeven in "traditionele" IT vraagstukken hebben we onze opleiding omgetoverd tot een AV-IT opleiding met mooie uitdagingen van nieuwe media technologieën. Het is mooi om studenten na het verlaten van het GLR nog te spreken en ervaringen uit te delen. Het delen van kennis van nieuwe technologieën is zeker een van de punten, waarvoor ik het Alumni netwerk zo belangrijk vind. 

Contact zoeken kan altijd, kouters@glr.nl

Roland Sellis

Ik ben Roland Sellis en sinds 2004 werkzaam op het GLR als docent in de IT-vakken. Inmiddels heeft de opleiding diverse namen gehad, maar momenteel is dat IT Systems & Devices. In de afgelopen paar jaar heb ik niet alleen mee mogen denken en werken aan de ontwikkeling van de differentiatie Media System Engineering, maar inmiddels ook aan de geheel nieuwe differentiatie eXperience Integration. Ik moet zeggen dat ik daar eigenlijk prima op mijn plek zit. De combinatie van IT en controlesystemen, licht, audio en video maken het erg uitdagend, modern en innovatief.

Ulyssa Smits

Mijn naam is Ulyssa Smits en ik geef voornamelijk les aan niveau 2 en 3 studenten op de afdeling Creatieve Productie. Dit doe ik al ruim 9 jaar! Persoonlijk vind ik het mooiste aan docentschap dat je jongvolwassenen kan begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Dit kan zowel op persoonlijk vlak zijn, als het vormen tot een echte ‘beroepsbeoefenaar’. Ook vind ik het erg mooi om te zien hoe het ‘onze studenten’ na hun GLR-tijd is afgegaan. Uit hun (succes)verhalen haal ik enorm veel voldoening en inspiratie om dit beroep te blijven doen!

Voeg je me binnenkort toe op LinkedIn? linkedin.com/in/ulyssasmits

Dennis Vooren

info volgt.

Katy van Houwelingen

Mijn naam is Katy van Houwelingen en ik werk al 7 jaar op het GLR. Vanaf de start in 2018 ben ik bij GLRXTRA betrokken; een toffe eenjarige kopopleiding, waarin je je eigen bedrijf start en een waardevol netwerk opbouwt. En dat netwerk is superbelangrijk, juist voor ondernemers! Met alle oud GLRXTRA-studenten heb ik nog contact. Vaak per app, maar soms ook ‘live’. Regelmatig komt er iets voorbij in de appgroep, een mogelijke klus, een vraag of gewoon een oude foto als herinnering. Ook worden er regelmatig startups uit een bepaald GLRXTRA-jaar gekoppeld aan andere GLRXTRA-startups, voor mooie samenwerkingen. 

linkedin.com/in/katyvanhouwelingen/

Volg ons op