Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Alumni-ambassadeurs

  • /
  • Alumni-ambassadeurs

Maak kennis met.......

Op elke onderwijsafdeling is een alumni-ambassadeur actief. Deze medewerker heeft, als onderdeel van de dagelijkse taken, de mogelijkheid om actief het alumni-netwerk te promoten. Gastsprekers regelen of een leuke activiteit organiseren, hiervoor is de ambassadeur het eerste aanspreekpunt.
Heb je leuke ideeën om te doen met andere alumni van jouw opleiding, wil je een keer een gastles geven of heb je een vraag? Neem dan contact op met de ambassadeur van jouw (oude) opleiding. (Staan er geen contactgegevens vermeld, dan kan dit ook altijd via alumni@glr.nl)
 

Fulko Bogerd

De afgelopen 20 jaar heb ik circa 2132 studenten zien komen en gaan. Van 83% hoor ik nooit meer iets. Soms kom ik oud-studenten onverwacht tegen bij een bedrijf. Dat zijn een soort beloningen achteraf. Blijkbaar hebben wij vroeger toch iets goeds meegegeven. En altijd zijn die alumni bereid om veel terug te geven aan  het GLR. Dat is mooi en ook super nuttig. Mij geeft het energie.

Silvia van der Laan

Mijn naam is Silvia van der Laan en ik geniet ervan om te werken met studenten. De creativiteit en het buiten de lijntjes durven denken van onze studenten geeft mij energie.
Droom groot. Durf te solliciteren op je droombaan. Studenten die hun hart volgen en op een plek terecht komt waar ze een goede boterham kunnen verdienen. Dan heb ik mijn werk goed gedaan. En als onze alumni de nieuwe studenten weer kunnen inspireren dan is de cirkel rond.

Cynthia Sikken

Mijn naam is Cynthia Sikken en ik werk sinds 2018 op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik heb het hier enorm naar mijn zin als onderwijsassistent bij Fotografie, maar moet bekennen dat ik zelf geen fotografe ben. Ik krijg energie van luisteren naar en praten met mensen. Als ik dan door te luisteren ook nog mensen met elkaar in contact kan brengen is mijn dag top! Wat social media betreft ben ik meer van het ‘gluren bij de buren’ dan dat ik zelf iets post, dus als je het leuk vind met mij in contact te komen, stuur dan een mail naar sikken@glr.nl. Hopelijk tot snel bij één van de alumni events of natuurlijk een expo van fotografie in onze mooie nieuwe studio op de 7e etage! 

Frank van Es

Hoi ik ben Frank en ben al 23 jaar werkzaam bij het GLR zowel bij mediamanagement als de voorlopers daarvan.
Voor mij is er eigenlijk maar één ding leuker dan studenten en dat zijn oud-studenten.

En dan vooral oud-studenten die nog een fijne band met het GLR, klasgenoten of docenten aanhouden.
Ik ben een groot voorstander van “een leven lang leren” maar dat wordt een stuk leuker als dat ook is van en met elkaar leren.
En daar kun jij als oud student een hele mooie bijdrage aan leveren. Tenslotte zijn we dan allemaal alumni ambassadeurs van het GLR.

linkedin.com/in/fvefotografie/

Paul van Alphen

Hoi allemaal ik ben Paul van Alphen en sinds 1989 werkzaam bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Al deze jaren ben ik bezig geweest met het les geven aan studenten van verschillende opleidingen in technische vakken. Daarnaast heb ik mee mogen werken in verschillende projecten die tot verschillende studierichtingen hebben geleid. Op dit moment ben ik verbonden aan de afdeling Mediaredactiemedewerker waar ik invulling geef aan het lesprogramma met name het onderdeel radio. Samen met studenten vullen we de programmering van Swipe Radio de radiozender van het Grafisch Lyceum Rotterdam en leren de studenten hoe radioprogramma’s tot stand komen en hoe het is om live uitzendingen te verzorgen. Door het radioplatform in te zetten hebben we een extra kanaal voor de informatievoorziening van het alumninetwerk.

Luister naar swiperadio

Maarten Tacoma

Ik ben Maarten Tacoma, sinds een jaar of 5 werkzaam bij de afdeling Software Developer. Inmiddels lopen er bij de softwarebedrijven in de regio steeds meer studenten rond die bij ons op de opleiding hebben gezeten. Ik moet in alle eerlijkheid zeggen dat ik -zoals wel meer van mijn programmerende kennissen- altijd wat terughoudend ben geweest met het aanmaken van accounts bij allerlei techbedrijven, maar ik heb onlangs mijn toch al wel bestaande LinkedIn-account weer eens afgestoft om langs die weg meer contact te houden met oud-studenten. Ik wil dit in de toekomst meer gaan doen, want het is wel leuk om te zien waar onze studenten allemaal terecht komen.

linkedin.com/in/meester-maarten-042943205

Arno Kouters

Mijn naam is Arno Kouters en ben al sinds 1990 werkzaam op het GLR. Na het lesgeven in "traditionele" IT vraagstukken hebben we onze opleiding omgetoverd tot een AV-IT opleiding met mooie uitdagingen van nieuwe media technologieën. Het is mooi om studenten na het verlaten van het GLR nog te spreken en ervaringen uit te delen. Het delen van kennis van nieuwe technologieën is zeker een van de punten, waarvoor ik het Alumni netwerk zo belangrijk vind. 

Contact zoeken kan altijd, kouters@glr.nl

Roland Sellis

Ik ben Roland Sellis en sinds 2004 werkzaam op het GLR als docent in de IT-vakken. Inmiddels heeft de opleiding diverse namen gehad, maar momenteel is dat IT Systems & Devices. In de afgelopen paar jaar heb ik niet alleen mee mogen denken en werken aan de ontwikkeling van de differentiatie Media System Engineering, maar inmiddels ook aan de geheel nieuwe differentiatie eXperience Integration. Ik moet zeggen dat ik daar eigenlijk prima op mijn plek zit. De combinatie van IT en controlesystemen, licht, audio en video maken het erg uitdagend, modern en innovatief.

Ulyssa Smits

Mijn naam is Ulyssa Smits en ik geef voornamelijk les aan niveau 2 en 3 studenten op de afdeling Creatieve Productie. Dit doe ik al ruim 9 jaar! Persoonlijk vind ik het mooiste aan docentschap dat je jongvolwassenen kan begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Dit kan zowel op persoonlijk vlak zijn, als het vormen tot een echte ‘beroepsbeoefenaar’. Ook vind ik het erg mooi om te zien hoe het ‘onze studenten’ na hun GLR-tijd is afgegaan. Uit hun (succes)verhalen haal ik enorm veel voldoening en inspiratie om dit beroep te blijven doen!

Voeg je me binnenkort toe op LinkedIn? linkedin.com/in/ulyssasmits

Dennis Vooren

info volgt.

Katy van Houwelingen

Mijn naam is Katy van Houwelingen en ik werk al 7 jaar op het GLR. Vanaf de start in 2018 ben ik bij GLRXTRA betrokken; een toffe eenjarige kopopleiding, waarin je je eigen bedrijf start en een waardevol netwerk opbouwt. En dat netwerk is superbelangrijk, juist voor ondernemers! Met alle oud GLRXTRA-studenten heb ik nog contact. Vaak per app, maar soms ook ‘live’. Regelmatig komt er iets voorbij in de appgroep, een mogelijke klus, een vraag of gewoon een oude foto als herinnering. Ook worden er regelmatig startups uit een bepaald GLRXTRA-jaar gekoppeld aan andere GLRXTRA-startups, voor mooie samenwerkingen. 

linkedin.com/in/katyvanhouwelingen/

Volg ons op