Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Disclaimer

  • /
  • Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel het Grafisch Lyceum Rotterdam zijn best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Het Grafisch Lyceum Rotterdam ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

De inhoud van deze website en de informatie eraan gerelateerd, is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat het Grafisch Lyceum Rotterdam voorafgaand toestemming geeft. Alle rechten zijn voorbehouden aan het Grafisch Lyceum Rotterdam

Op de Grafisch Lyceum Rotterdam website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van Grafisch Lyceum Rotterdam zijn. Grafisch Lyceum Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid van deze andere websites.

Volg ons op