Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO

VMBOvoor Vormgevenen Media

WELKOM OP HET VMBO

Wil je na de basisschool al naar het Grafisch Lyceum Rotterdam? Dan kun je terecht op onze VMBO-afdeling: het VMBO voor Vormgeven en Media. Deze kleinschalige school voor Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs is gevestigd in de Rotterdamse wijk Blijdorp en telt 500 leerlingen. Bij ons bereid je je vanaf de eerste dag voor op het middelbaar beroepsonderwijs in zijn volle breedte en op een toekomst in de creatieve mediawereld in het bijzonder.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt vier vmbo-leerwegen, die de leerlingen allemaal voorbereiden op een toekomst in de wereld van media, vormgeven en nieuwe technologie. In alle vakken komt hier iets van terug. Bij Media, Vormgeven & ICT (MVI) gaan de leerlingen aan de slag met een videocamera en leren ze hoe ze beelden kunnen omzetten naar een eigen film of presentatie. Bij Nederlands maken ze een webpagina en bij Engels een radiospotje. Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Na hun opleiding kunnen de leerlingen prima doorstromen naar het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) of de havo.

Contact

Heb je een vraag over het GLR? Neem contact met ons op.

ContactBrochure aanvragen

Het vmbo in 1 minuut

Maak in 1 minuut kennis met het VMBO voor Vormgeven & Media. 

Voorlichting en rondleiding

Bekijk onze algemene voorlichting door directeur Jeroen van den Berg en ga mee met Thorsten en Charana voor een rondleiding door de school. 

Ontdek de vakgroepen

Bekijk hier de informatieve video's over onze vakgroepen Media, Vormgeving & ICT (MVI), Science en Talen. 

Meer zien?

In januari 2022 organiseerden we vanwege corona een online open dag. Kijk de liveshow hier terug. En bekijk ook de video over onze sport- en excellent-lessen. 

CONTACT

Stadhoudersplein 35 (ROUTE)
3039 ER Rotterdam
Postbus 1680
3000 BR ROTTERDAM
Telefoon: 088 200 15 25
E-mail: VMBO@GLR.NL

Alle contactgegevens

Volg ons op