Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

VMBO Grafisch Lyceum header

VMBOvoor Vormgevenen Media

  • /
  • VMBO

WELKOM OP HET VMBO

Ben je creatief en geïnteresseerd in techniek? Dan wil je na de basisschool misschien gelijk al naar het Grafisch Lyceum Rotterdam. Je kunt dan terecht op het VMBO voor Vormgeven en Media. Deze school voor Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs telt 500 leerlingen en is ondergebracht in een kleinschalig gebouw aan het Stadhoudersplein in de Rotterdamse wijk Blijdorp. 

We hebben vier vmbo-leerwegen, die de leerlingen allemaal voorbereiden op een toekomst in de wereld van media, vormgeven en nieuwe technologie. Na hun opleiding op ons vmbo kunnen de leerlingen doorstromen naar het middelbaar beroepsonderwijs (mbo van het GLR of elke andere mbo-opleiding) of de havo.

Veilige school

Al onze medewerkers proberen ervoor te zorgen dat de leerlingen een plezierige tijd hebben op onze school. We dagen de leerlingen uit hun talenten te ontwikkelen en verantwoording te nemen voor het eigen leerproces. Een goed op elkaar ingespeeld team zorgt voor aantrekkelijk en uitdagend onderwijs. We kijken naar de individuele behoeften van de leerlingen en leveren zoveel mogelijk maatwerk. En natuurlijk hechten we veel waarde aan een goede sfeer. Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een veilige school, waar iedereen respect heeft voor elkaar. Een school waar je jezelf kunt zijn! 

Ben je geïnteresseerd dan kijken we in een oriëntatiegesprek samen of jij en de school een goede match zijn. 

Contact

Heb je een vraag over het GLR? Neem contact met ons op.

Contact

Maak kennis met het vmbo

Maak in 1 minuut kennis met het VMBO voor Vormgeven & Media en ga mee met de rondleiding door leerlingen Thorsten en Charana. 

Ontdek de vakgroepen

Bekijk hier de informatieve video's over onze vakgroepen Media, Vormgeving & ICT (MVI), Science en Talen, en Sport en Excellent.  

CONTACT

Stadhoudersplein 35 (ROUTE)
3039 ER Rotterdam
Postbus 1680
3000 BR ROTTERDAM
Telefoon: 088 200 15 25
E-mail: VMBO@GLR.NL

Alle contactgegevens

Volg ons op