Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Discover your future

TECH XPRESS

de tech xpress komt naar je toe

De TECH XPRESS is een multifunctionele techniekwagen vol innovatieve snufjes. Met deze wagen tourt het Grafisch Lyceum Rotterdam langs basis- en vo-scholen in de regio. Met de TECH XPRESS willen we kinderen bekendmaken met de wereld van media & techniek. 

De TECH XPRESS is ingericht met de nieuwste technieken uit de wereld van media & entertainment. De leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs maken in de bus spelenderwijs kennis met deze technieken. Scholen uit het basis- en vo-onderwijs kunnen de TECH XPRESS boeken. We komen dan met verschillende workshops bij de school langs: camera, greenscreen, video- en audiomixen, theater en sound.

Ga naar de website van de TECH XPRESS om een bezoek te boeken. 

MEER INFO

Ga voor meer info naar de website van de GLR TECH XPRESS.

GLR TECH XPRESS

TechTown

De TECH XPRESS is een onderdeel van TechTown, een Rotterdams initiatief dat voortkomt uit de campagne STERK TECHNIEK ONDERWIJS. Doel van TechTown is om meer leerlingen te interesseren voor opleidingen en banen in de techniek en technologie. Met klimaat, duurzaamheid en circulaire economie als hoofdthema's.

> meer info over Techtown

Bekijk de video

Volg ons op