Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Open dagen

za 27 januari 2024

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van het Grafisch Lyceum Rotterdam? Kom dan langs op onze Open Dag op zaterdag 27 januari 2024. Van 10.00 tot 15.00 staan de deuren open (aanmelden is niet nodig) en kun je kennismaken met de opleidingen, leerlingen, studenten en docenten. 

Tijdens de Open Dag kun je op je gemak rondkijken op zowel ons MBO (Heer Bokelweg 255 in Rotterdam) als op ons VMBO (Stadhoudersplein 35 in Rotterdam). Er zijn voorlichtingen, leuke activiteiten en demo's. Een perfecte manier om de sfeer te proeven en alle info te verzamelen die je nodig hebt om een goede school- en studiekeuze te maken.

Waar moet je zijn?

Let op: Het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft twee locaties in Rotterdam: 

Locatie MBO
Alle mbo-opleidingen / hoofdlocatie
Heer Bokelweg 255
3032 AD  Rotterdam

Locatie VMBO
VMBO voor Vormgeven en Media
Stadhoudersplein 35
3039 ER  Rotterdam

Bekijk hier alle contactgegevens.

OV OF AUTO?

We raden je aan met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat rondom de school betaald parkeren geldt. Je kunt niet betalen met muntgeld, maar alleen d.m.v. kentekenparkeren en 06-parkeren. KLIK HIER voor meer informatie over parkeren in Rotterdam.

Let's get in contact

Heb je een vraag over een opleiding of de toelating? Bel ons dan op 088 200 15 00 of stuur een mailtje naar INFO@GLR.NL.

Volg ons op