<

Corporate Design

Bij de keuzedelen gericht op Corporate Design richt je je op het vormgeven van een visuele identiteit voor een bedrijf of merk. Wat is de gewenste uitstraling van een bedrijf en hoe kun je dat bereiken? Hoe kan een bepaalde doelgroep het best worden benaderd? Daar ga jij, als vormgever, mee aan de slag.

niveau

4

duur

3jr.

vorm

BOL

toelating

vmbo *

Vanaf kaderberoepsgerichte leerweg

Je ontwerpt niet alleen logo’s en het drukwerk, maar je hebt ook sterke ideeën over bijvoorbeeld de website, de app, advertenties, signage en commercials. Het bedenken van campagnes waarin de boodschap en het imago van de opdrachtgever tot uitdrukking komen, staat steeds centraal. Het is heel belangrijk dat al die verschillende media-uitingen naadloos bij elkaar passen: ze versterken elkaar in het verhaal dat de opdrachtgever aan de doelgroep wil vertellen. 

Meld je nu aan voor de opleiding Graphic Design.

Wat kun je worden?

 • Grafisch vormgever

  Esther Molenkamp begon in 1994 met de opleiding Grafisch vormgeven. Zij heeft haar eigen bedrijf: estherwerkt.

  Lees interview

 • Multimedia vormgever

  Lennart Mulder heeft een behoorlijke historie bij het GLR: eerst heeft hij het vmbo gedaan en vervolgens het mbo: de opleiding Multimedia Vormgeven.

  Lees interview

 • Grafisch vormgever

  Mark Welbedacht werkt bij een reclamebureau op de internetafdeling. Hij is verantwoordelijk voor de vormgeving van websites en online campagnes.

  Lees interview

Rechtstreeks mailen
naar info@glr.nl

Mail je vraag