Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Makers van dedigitale toekomst

Strategie 2023-2026

'Makers van de digitale toekomst’, dat is de titel van het strategisch beleidsplan 2023-2026 van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Want dat zijn onze leerlingen en studenten: makers van de digitale media(producten) die wij nu en in de toekomst zien, ervaren en gebruiken. Op ons werk, thuis en onderweg. Makers in technologische én creatieve zin. Want iets moet goed en prettig werken, én het moet er natuurlijk mooi uitzien!

In het strategische beleidsplan maken we de koers zichtbaar die wij als onderwijsinstelling gaan varen in de periode 2023-2026. Sleutelwoorden hierbij zijn: persoonlijk onderwijs, optimale groei, gedreven professionals, waardevolle samenwerking en wendbare organisatie. Deze verbinden we met onderwerpen die wezenlijk zijn voor onze organisatie, te weten vakmanschap, creativiteit, innovatie, digitalisering, media, entertainment en technologie.

De ambities hebben we samen met onze medewerkers, studenten en (stage)bedrijven geformuleerd. Het strategische beleidsplan heeft betrekking op zowel ons mbo als ons vmbo. In de animatie hieronder schetsen we in 1 minuut een beeld van de ambities waar we de komende jaren aan gaan werken.

Download

Download het strategisch beleidsplan 2023-2026 van het GLR: 'Makers van de digitale toekomst'.

Strategisch beleidsplan 2023-2026 (PDF)

Volg ons op