Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Techtownis geopend

Op 20 oktober 2022 is TechTown geopend, een Rotterdams initiatief dat voortkomt uit de campagne STERK TECHNIEK ONDERWIJS. Doel van TechTown is om meer leerlingen te interesseren voor opleidingen en banen in de techniek en technologie. Met klimaat, duurzaamheid en circulaire economie als hoofdthema's. Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een van de scholen die participeert in TechTown. 

TechTown is een Rotterdam waar je als jongere helemaal enthousiast van wordt. Vol prachtige apparatuur en locaties waar enthousiaste mensen je warm maken voor techniek. De eerste kennismaking met de sector die van Rotterdam een nieuwe stad gaat maken. Hier gaan we jongeren laten proeven, experimenteren, beleven. Hier worden nieuwe generaties enthousiast gemaakt voor een opleiding of baan in de techniek. Klik hier om er meer over te lezen. 

Volg ons op