Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Twee nieuwe ledenRaad van Toezicht

  • /
  • Nieuws/
  • Twee nieuwe leden Raad van Toezicht

Met ingang van 1 januari 2024 zijn Tanja van der Brugge en Nyree Schipper benoemd als leden van de Raad van Toezicht van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Tanja en Nyree volgen Hilde Stuart en Maeyken Ruimers op, die de RvT na respectievelijk 9 en 8 jaar verlaten. 

Over Tanja van der Brugge

Tanja van der Brugge brengt veel juridische expertise mee. Zij heeft bijna haar hele loopbaan in HR gewerkt, waarvan de laatste twintig jaar als zelfstandig interimmanager. In die rol was zij eindverantwoordelijk voor HR bij zowel bedrijven als overheid. Zij was onder andere HR Directeur bij twee universiteiten en heeft ook veel bestuurlijke ervaring. In het verleden was zij onder andere lid van de Raad van Toezicht van Stek Jeugdzorg in Capelle aan den IJssel. Tanja voelt zich zeer verbonden met de stad door werk en haar Rotterdamse roots. Zij geniet ervan lid van de RvT van het GLR te kunnen zijn, een school waarvan zij regelmatig zegt dat zij daar zelf gestudeerd zou kunnen hebben. Ze gelooft zeer in het grote belang van goed (beroeps)onderwijs en is ervan overtuigd dat het GLR de leerlingen en studenten voorbereidt op een vak dat in de toekomst nog belangrijker zal worden dan het nu al is. Haar HR specialisatie komt van pas bij de rol van het GLR als werkgever van de bevlogen medewerkers in alle geledingen.

Over Nyree Schipper

Nyree Schipper vervult in haar dagelijkse werkende leven een directiefunctie bij de Rotterdamse Thomas More Hogeschool, waar zij zich inzet voor het opleiden van Rotterdamse onderwijsprofessionals. Daarnaast is ze voorzitter van het landelijke platform voor nascholing van Pabo's. Met haar hart voor het Rotterdamse onderwijs is ze enthousiast om vanuit de toezichthoudende rol de organisatie te kunnen spiegelen op het realiseren van optimale onderwijskansen voor studenten richting hun ontwikkeling als creatieve en digitale makers van de toekomst. Nyree brengt aanzienlijke onderwijsinhoudelijke expertise mee en is zeer betrokken op aandacht voor het algehele welzijn van leerlingen en studenten.  

De benoeming van zowel Tanja als Nyree als lid van de Raad van Toezicht van het GLR loopt van 1 januari 2024 tot 1 januari 2027. 

Caspar van der Woude, voorzitter Raad van Toezicht: ‘De Raad van Toezicht is heel blij dat Tanja van der Brugge en Nyree Schipper het team komen versterken. Hiermee krijgen we verdiepende kennis van het onderwijs, HR en ook een verdieping op de rol van de school in de Rotterdamse samenleving. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.’  

Rob Hoogstraaten, bestuursvoorzitter GLR: ‘Als College van Bestuur verwelkomen wij Tanja van der Brugge en Nyree Schipper als leden van de Raad van Toezicht op onze mooie school. Gelet op hun achtergrond en expertise zijn wij ervan overtuigd dat zij in hun rol een waardevolle bijdrage gaan leveren aan ons onderwijs.’

Over de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht vervult een toezichthoudende rol met betrekking tot het beleid van het College van Bestuur en de algemene gang van zaken in het Grafisch Lyceum Rotterdam. De samenstelling van de Raad van Toezicht is per 1 januari 2024 als volgt:

  • De heer C. van der Woude (voorzitter)
  • Mevrouw I. Wessels (lid)
  • De heer A. Freyssen (lid)
  • De heer E. de Prouw (lid)
  • Mevrouw N. Schipper (lid)
  • Mevrouw T. van der Brugge (lid)

Volg ons op