Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

GLR naar de Alpe

Alpe d'HuZes

Op zondag 2 juni vertrekken 31 personen van het Grafisch Lyceum Rotterdam naar de Franse Alpen voor de 17e editie van Alpe d'HuZes. Drie medewerkers én vijf studenten gaan de Alpe d’Huez minimaal drie keer trotseren.
 
Ook dit jaar gaat er een grote groep studenten van het GLR mee om te werken bij dit indrukwekkende event. Zo gaan twee studenten van Podium- en Evenemententechniek al eerder naar de Alpe om diverse podia en het finishplein op te bouwen. Tijdens het event leggen negen Fotografie-studenten elke sporter bij de finish vast op 'de gevoelige plaat', twee Redactiemedewerkers en twee Mediamanagers maken content voor de socials, en twee AV-specialisten monteren al het bewegend beeld dat binnenkomt. Buiten het team van het GLR om gaan er nog twee studenten van ons mee met team Alpe du Best om daar te zorgen voor de aftermovie, zij zitten in het videoteam.

Alpe d'HuZes heeft in de afgelopen zestien edities al meer dan 200 miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar kanker en voor een beter leven met kanker. Het GLR gaat al voor de zesde keer met collega's en studenten naar dit evenement. Doel van ons team is om minimaal € 20.000 op te halen. 

Team GLR dat in juni 2024 afreist naar de Alpe d'Huez in Frankrijk

Volg ons op