Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

;

De baan die je bent

Vacatures

Wil jij aan de slag bij de meest innovatieve school voor mediatechnologie?

Naar vacatures
 • /
 • Werken bij

WERKEN BIJ HET GLR

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling van Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De allernieuwste innovaties? Die vind je hier. Net als een team van diverse, enthousiaste, gepassioneerde mensen.

Mensen werken hier omdat ze passie hebben voor de creatieve wereld. Of juist omdat ze de cultuur op het GLR waarderen. Een cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn, waar mooie dingen gemaakt worden en waar we continu bezig zijn met next-level technologie en innovatie. Zo maken we het onderwijs voor de digitale toekomst.

We delen een passie voor onderwijs. Van vakdocenten tot ondersteunend personeel. Dus of je nou een trotse technicus, creatieve vakidioot of een gepassioneerde onderwijzer bent, bij GLR vind je de baan die je bent.

Werken als zij-instromer

Denk jij eraan om de overstap te maken naar het onderwijs en jouw kennis en ervaring te delen met de nieuwe generatie? Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt voor zij-instromers verschillende routes om in het onderwijs aan de slag te gaan. KLIK HIER voor meer informatie.  

Op dit moment hebben wij geen vacatures

  Over het GLR

  Het GLR is innovatief, creatief, technisch en kwalitatief. We streven continu naar verbetering, bijvoorbeeld door te onderzoeken hoe we de laatste innovaties kunnen toepassen in het onderwijs.

  We kijken vooruit. En stellen onszelf ook hoge eisen. Zowel aan medewerkers als leerlingen. Maar als je hier werkt of op school zit, kan je ook rekenen op brede ondersteuning om aan die eisen te voldoen. We doen het samen.

  Op het gebied van onderwijsvernieuwing maakt het GLR een snelle ontwikkeling door. We hebben grote ambities. Of het nou gaat om nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie of het leveren van maatwerk en kwaliteit, iedereen krijgt bij het GLR de ruimte om de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is in de creatieve wereld.

  KERNWAARDEN

  De kernwaarden van het Grafisch Lyceum Rotterdam geven identiteit aan onze organisatie en richting aan ons handelen. Onze kernwaarden zijn:

  • BETROKKEN
  • RESULTAATGERICHT
  • EIGENZINNIG
  • SAMEN

  SOLLICITATIECODE

  Het Grafisch Lyceum Rotterdam hanteert bij werving en selectie ter vervulling van vacatures een aantal basisregels. Wij volgen daarin het oordeel van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP), welke is verwoord in de NVP sollicitatiecode. Het doel van de code is een norm te bieden voor een transparante en eerlijke werving- en selectieprocedure. Deze code is opgesteld in overleg met de Stichting van de Arbeid. De sollicitatiecode kun je raadplegen op de website van NVP

  OPEN SOLLICITATIES

  Is er op dit moment geen passende vacature voor je? Stuur dan per e-mail een open sollicitatie aan: Grafisch Lyceum Rotterdam t.a.v. Afdeling P&O.

  Volg ons op