Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO

Missie enkernwaarden

vakinstelling van Nederland

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. Het GLR wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry.

Door de jaren heen is de school uitgegroeid tot het grootste en meest innovatieve media-instituut in de Benelux.

Onze missie

We zijn de belangrijkste bron van kennis en informatie voor de wereld van media, entertainment en technologie in Europa. In de regio leiden we op voor beroepen van nu en in de toekomst op het snijvlak van creativiteit en technologie. We spelen snel in op relevante ontwikkelingen voor ons vakgebied en leveren met de modernste media innovatief onderwijs. Het leren van onze studenten staat hierin altijd centraal. Ook streven we ernaar om onszelf telkens te vernieuwen. Stilstaan doen we nooit. Ons onderwijs heeft een grote toegevoegde waarde voor studenten, bedrijven en alumni. Zij spelen een belangrijke rol bij de co-creatie van ons onderwijs. We zijn een aantrekkelijke en veilige school om in te leren en een goede werkgever om voor te werken. We hechten grote waarde aan inbreng en betrokkenheid van studenten, medewerkers, bedrijven en maatschappelijke partners.

Kernwaarden

De kernwaarden van het Grafisch Lyceum Rotterdam geven identiteit aan onze organisatie en richting aan ons handelen. Onze kernwaarden zijn:

  • lef
  • samenwerken
  • betrokkenheid
  • flexibiliteit
  • resultaatgerichtheid
  • innovatief vermogen

Let's get in contact

Grafisch Lyceum Rotterdam
Heer Bokelweg 255
3032 AD Rotterdam
Postbus 1680
3000 BR ROTTERDAM

Tel: +31 (0)88 200 15 00
E-mail: info@glr.nl

Volg ons op