Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Missie enkernwaarden

Makers van de digitale toekomst

Media en technologie omringen ons. Beeld is overal. En dát neemt alleen maar toe. Het Grafisch Lyceum Rotterdam loopt graag voorop in deze ontwikkelingen, zodat wij studenten adequaat en professioneel kunnen opleiden voor een loopbaan in de digitale wereld van media, entertainment en technologie. Zij zijn de makers van de digitale toekomst.

De digitale wereld krijgt een steeds grotere rol in en invloed op ons dagelijks leven. Hiermee neemt het belang van digitale media enorm toe. Media vormen een belangrijke spil in de gedigitaliseerde maatschappij waarin de beeldcultuur een dominante positie heeft. 

Onze missie

Het GLR is dé plek waar studenten zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen voor een loopbaan in de digitale wereld van media, entertainment en technologie. Ons innovatieve onderwijs, op het snijvlak van technologie en creativiteit, is actueel, sluit aan bij relevante (internationale) ontwikkelingen en geven we vorm in co-creatie met studenten, bedrijven en alumni.

Kernwaarden

De kernwaarden van het Grafisch Lyceum Rotterdam geven identiteit aan onze organisatie en richting aan ons handelen. Onze kernwaarden zijn:

  • betrokken
  • resultaatgericht
  • eigenzinnig
  • samen

STRATEGIE 2023-2026

'Makers van de digitale toekomst’, dat is de titel van het Strategisch Beleidsplan 2023-2026 van het GLR. Want dat zijn onze leerlingen en studenten: makers van de digitale media(producten) die wij nu en in de toekomst zien, ervaren en gebruiken. Op ons werk, thuis en onderweg. Makers in technologische én creatieve zin. Want iets moet goed en prettig werken, én het moet er natuurlijk mooi uitzien! In het strategisch beleidsplan maken we de koers zichtbaar die wij als onderwijsinstelling varen in de periode 2023-2026. Sleutelwoorden hierbij zijn: persoonlijk onderwijs, optimale groei, gedreven professionals, waardevolle samenwerking en wendbare organisatie. Deze verbinden we met onderwerpen die wezenlijk zijn voor onze organisatie, te weten vakmanschap, creativiteit, innovatie, digitalisering, media, entertainment en technologie.

Let's get in contact

Grafisch Lyceum Rotterdam
Heer Bokelweg 255
3032 AD Rotterdam
Postbus 1680
3000 BR ROTTERDAM

Tel: +31 (0)88 200 15 00
E-mail: info@glr.nl

Volg ons op