Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Stageplekbieden

Maak kennis met het Stagebureau

In alle opleidingen van het Grafisch Lyceum Rotterdam speelt stage een belangrijke rol. Het GLR heeft een Stagebureau waar de medewerkers intensief contacten onderhouden met bedrijven, stageplaatsen zoeken en stagiairs begeleiden.

Zo hebben we contact met ruim 2.500 (media)bedrijven in Nederland! Jaarlijks verzorgt het Stagebureau ruim 1.350 stages, zowel in Nederland als het buitenland.

Contact

Vragen over het bieden van een stageplek? Neem contact op.

stagebureau@glr.nl

Erkend leerbedrijf worden

Wil je een stageplaats aanbieden? Dan moet je bedrijf een erkend leerbedrijf zijn of worden. Dit verloopt via de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

MEER WETEN?

Is je bedrijf een erkend leerbedrijf en wil je meer weten over de stagemogelijkheden van het Grafisch Lyceum Rotterdam? Neem dan contact op met het Stagebureau. Je wordt dan in contact gebracht met één van onze stagecoördinatoren. Elke stagecoördinator heeft zijn eigen regio. Je hebt dus één aanspreekpunt voor al je vragen.

Bereikbaarheid

Het Stagebureau is bereikbaar per e-mail: stagebureau@glr.nl en via het centrale telefoonnummer 088 200 15 00, op de volgende tijden:

  • Maandag: 9.00 tot 16.30 uur
  • Dinsdag: 9.00 tot 16.30 uur
  • Woensdag: 9.00 tot 16.30 uur
  • Donderdag: 9.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag: 9.00 tot 14.00 uur

Volg ons op