Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO

Blijf verbonden met het GLR

Alumni-netwerk

Let's keep in touch!

Ben jij - in een ver verleden of juist recent - afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam? Meld je aan voor het GLR Alumni-netwerk. Wij blijven graag in contact met je.

Door je aan te melden voor het GLR Alumni-netwerk, houden we je actief op de hoogte van wat er speelt op het GLR.

BORRELS, LEZINGEN EN EXPO’S

Een aantal keer per jaar organiseren we een event waarbij oud-studenten elkaar kunnen ontmoeten. Denk aan netwerkborrels, exposities en lezingen. Wil jij als oud-student graag een rol spelen in ons onderwijs, bijvoorbeeld als gastspreker of inspirator? Of lijkt het je leuk om feedback te geven op portfolio’s van huidige studenten? Ook dat kan.

NETWERK

Het GLR Alumni-netwerk verbindt oud-studenten met elkaar én met de school. Een netwerk waar je op terug kunt vallen, vragen kan stellen, inspiratie kan opdoen. Meld je snel aan voor het GLR Alumni-netwerk. In het formulier hieronder kun jij aangeven welke rol(len) als GLR-alumnus jou interessant lijken. Graag tot snel (weer) op het GLR!

WORD LID

Klik hier en meld je aan voor het GLR Alumni-netwerk. 

Meld je aan

Meld je aan voor het alumni-netwerk. Heb je vragen over ons alumnibeleid? Mail dan naar alumni@glr.nl

Aanmelden

LINKEDIN

Word ook lid van de GLR Alumni-groep op LinkedIN: dé digitale ontmoetingsplek voor oud-studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hier kun je onderling contact uitwisselen, zelf oproepjes doen of verhalen delen.

Volg ons op