Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

GLR Fonds


Soms lopen leerlingen en studenten tegen problemen aan die hun studie ernstig in de weg zitten. Een financiële ondersteuning kan in sommige gevallen het verschil maken tussen van school gaan óf een diploma halen. De overheid heeft diverse financiële regelingen waar leerlingen en studenten gebruik van kunnen maken. Zij moeten dan wel tot een bepaalde doelgroep behoren. Zo niet, dan hebben ze pech en vallen ze buiten de boot.

Het GLR betreurt dit, want het gaat vaak om heel schrijnende gevallen. Denk aan studenten (18+) wiens ouders in de schuldhulpverlening zitten; studenten die ongewenst uit huis wonen; of armlastige studenten die ver van school wonen en geen studiefinanciering en reisproduct ontvangen.

Helaas is de school door regelgeving beperkt in haar mogelijkheden om hen met (publiek) geld, financieel te ondersteunen. Daarom hebben we het GLR Fonds opgericht. Dit private GLR Fonds ondersteunt de leerlingen en studenten die het extra hard nodig hebben en voor geen andere regeling in aanmerking komen.

DONEREN

Help mee leerlingen en studenten hun opleiding af te ronden en doneer aan het GLR Fonds.

Doneren

Volg ons op