Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Waar de opleidingen samenkomen

Esports Space

de wereld van competitief gamen

De Esports Space is de nieuwste state-of-the-art faciliteit van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Het GLR integreert de wereld van competitief gamen op verschillende manieren in het onderwijs. De Esports Space biedt niet alleen kansen voor de studenten, maar ook voor partners uit de wereld van esports voor het organiseren van toernooien, workshops en launch parties.

Op het GLR leiden we studenten op voor de wereld van media, entertainment en technologie. Esports verbindt die drie disciplines op een vanzelfsprekende manier. Bij esports-events komen alle disciplines waar wij voor opleiden samen. Denk aan de organisatie achter esports events, het maken van visuals voor livestreams, het bouwen van podia en shoutcasters booths, het verzorgen en regisseren van livestreams, het verslag doen van de wedstrijden, etc.

Bij de esports-projecten die we organiseren, leren de studenten samenwerken en over de grenzen kijken van hun eigen opleiding. Bovendien is de wereld van esports een groeiende tak van sport met volop carrièrekansen. Rotterdam wil niet voor niets de esports-hoofdstad van Nederland worden!

Website

Meer info over onze Esports Space en het esports-onderwijs vind je op onze Esports Space-website.

Ga naar website

Esports vind je in al onze opleidingen

Volg ons op