Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Lekker in je lijf

Sporten

Gezond en fit

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel van het onderwijsprogramma op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Want als je lekker in je lijf zit, dan kun je de hele wereld aan. Thuis, in je vrije tijd en op school. Daarom is het aanbod van Bureau FIT een verplicht onderdeel in alle opleidingen van het GLR.

Elke periode kun je je inschrijven voor je favoriete sport, zoals fitness, crossfit, snowboarden en indoorklimmen, of een activiteit die meer gericht is op je mentale welzijn. Denk aan workshops over lekker slapen, geluk en balans zoeken. Er is altijd wel iets wat je leuk vindt, wilt proberen of nodig hebt. Zo kun jij werken aan je life skills.

WAAROM SPORT EN WELZIJN?

  • Je wordt je bewust van de relatie gezondheid en lichamelijke fitheid.
  • Je leert je sociale competenties ontwikkelen en herkennen.
  • Je ontwikkelt en verbetert je sociale vaardigheden.
  • Je maakt kennis met nieuwe sporten.
  • Je maakt kennis met innerlijk welzijn.
  • Het is een diepte-investering voor later.
  • Een vitale werknemer heeft betere arbeidskansen.

Contact

Heb je een vraag aan Bureau FIT? Stuur een mail.

BureauFIT@glr.nl

HET AANBOD

Een greep uit het uitgebreide aanbod van Bureau FIT: indoorklimmen/bolderen, tafeltennis, tennis, squash, streetdance, crossfit, watersporten, maar ook workshops op het gebied van balans zoeken, geluk, leefstijl, lekker slapen, veerkracht...en nog veel meer. 

Windsurfen is een van de sporten die je kunt kiezen op het GLR

Volg ons op