Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Faciliteitenop het MBO

Hier bruist het van de creativiteit

Op het Grafisch Lyceum Rotterdam bruist het van de creativiteit. En er gebeurt van alles. Om de mooiste media-uitingen te kunnen maken, kun je als student gebruikmaken van unieke faciliteiten. Ontdek ze hier. 

Contact

Heb je een vraag over het GLR? Neem contact op.

Neem contact op
Studenten maken een tv-programma in de AV-studio

AV-studio

Studenten aan de slag in de fotografiestudio's

Fotografiestudio's

In de Event Space vinden regelmatig exposities, optredens, markten en lezingen plaats

Event Space

In de Post Production Studio's werken studenten AV-specialist onder meer aan de montage van hun video's en de color grading en special effects

PostProductionStudio

Studenten Podium- en Evenemententechniek maken proefopstellingen met licht in het schaaltheater voordat ze aan de slag gaan in de grote studio's

Schaaltheater

Studiolicht, geluid entoneel

In de Experience Studio kunnen studenten experimenteren met onder andere holografie, videomapping en virtual reality

ExperienceStudio

Het GLR heeft een eigen Esports Space, waar studenten werken aan esports-projecten en waar echte competities plaatsvinden

Esports Space

In de radio-/podcaststudio maken studenten uitzendingen, onder meer voor ons eigen radiostation Swipe Radio

Radio-/podcast studio

Chromakey is de techniek met een groene (of blauwe) achtergrond die veel wordt gebruikt in de audiovisuele wereld

Green screen

De regieruimte van de AV-studio

Regieruimte

Alle opleidingen hebben een of meerdere 'thuisbasissen': een groot lokaal waar je veel van de lessen volgt

Thuisbasis

In het Productiehuis kun je terecht om je ontwerpen werkelijkheid te zien worden. Hier staan 3D-printers, groot formaat snijplotters, (digitale) drukpersen en vouw- en snijmachines

Productiehuis

Voorzieningen

SUPERSNEL NETWERK

Natuurlijk hebben we een supersnel netwerk, met maar liefst 2.500 iMacs en pc’s voorzien van de nieuwste software. Via Office 365 heb je vanaf elke plek toegang tot je e-mailbox en OneDrive. Via het intranet Mijn GLR kun je vanaf elke plek je studieresultaten, roosters, het laatste GLR-nieuws en andere gegevens raadplegen.

Uitleenbalie

Bij de Uitleenbalie kun je allerlei audiovisuele middelen lenen die je nodig hebt voor schoolopdrachten. Denk aan (foto)camera’s, statieven, microfoons, materialen voor podiumlessen, enz.

SERVICEDESK

Bij de Servicedesk kun je terecht met al je vragen. Dit is de plek waar je onder andere handtekeningen op formulieren kunt halen of waar je terecht kunt als je problemen hebt met je computerverbindingen, wachtwoorden en dergelijke. 

KLUISJES

Op het GLR hebben we honderden kluisjes. Reserveer er een aan het begin van het schooljaar, zodat je niet altijd met al je spullen hoeft rond te lopen.

Volg ons op