Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Battlezoneop het GLR

Esports, gaming en optredens

Op 17 mei 2022 vond Battlezone plaats op het Grafisch Lyceum Rotterdam, een groot event helemaal in het teken van esports en gaming. Van 15.00 tot 20.00 uur konden de studenten kijken naar optredens en deelnemen aan seminars, battles en toernooien. Battlezone was een mooi samenwerkingsproject van studenten van alle opleidingen van het GLR.

Willie Wartaal was de host en opende Battlezone op het hoofdpodium, waar optredens waren van onder andere Bokoesam, Sarita Lorena en Jayd3n op. Sakuraflor en Har_Fie waren de juryleden bij een cosplay-wedstrijd. Ook waren bekende pro-gamers als Melania Mylioti (Counterstrike) en Ramses Jelsma (Super Smash Bros. Ultimate) aanwezig bij gametoernooien. De kantine van de school was omgetoverd tot arcadehal en in onze Esports Space konden de studenten free gamen. Hier werd ook de Benelux-finale gespeeld van Rocket League.

In de buitenlucht trotseerden studenten een stormbaan en toonden ze hun beste voetbaltrucjes in de pannakooi. Hier was ook de silent disco en er stond een foodtruck voor de nodige versnaperingen. De organisatie kijkt terug op een mooie dag. Bekijk de aftermovie voor een impressie van het event. 

Battlezone

Volg ons op