Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

City Showdownin Esports Space

  • /
  • Nieuws/
  • City Showdown in Esports Space

Wie wordt de beste gamer?

Wie wordt de beste gamer van Nederland? Dat wordt op 14 januari 2023 bekend tijdens de finale van het City Showdown gametoernooi. Gamers uit 4 steden - Eindhoven, Breda, Leeuwarden en Rotterdam - nemen het dan tegen elkaar op in de Esports Space van het Grafisch Lyceum Rotterdam. De games die worden gespeeld zijn Rocket League, League of Legends en FIFA.

Voor de finale in januari plaatsvindt, hielden de vier steden zelf hun kwalificatietoernooien in december. Deze kwalificatietoernooien zijn voor spelers die werken, wonen of studeren in de betreffende stad.

Super Smash Bros

Ook liefhebbers van Nintendo’s Super Smash Bros. Ultimate worden niet vergeten. Op 11 december was hiervan de voorronde en de finale volgt op 18 december.

Esports Space

Het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft vorig jaar de hypermoderne nieuwe Esports Space geopend. De komende jaren zet de school in op het fenomeen esports en integreert de wereld van competitief gamen op verschillende manieren in het onderwijs. De Esports Space biedt niet alleen kansen voor onze studenten, maar ook voor partners uit de wereld van esports voor het organiseren van toernooien, workshops en launch parties.
 

Volg ons op