Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

ExpositieOud Roze

4 tot 9 november

Van 4 tot 9 november 2022 kun je op het Grafisch Lyceum Rotterdam de expositie ‘Oud Roze’ bezoeken. De expo bestaat uit werk van studenten Mediavormgever, Fotografie en Allround Mediamaker. Zij kregen de opdracht om met hun ontwerpen en creaties het thema oud roze zichtbaar te maken. 24 van deze werken zijn opgenomen in de speciale Oud Roze-kalender. Tijdens de expositie is al het werk te zien. 

Oud Roze staat voor homoseksuele ouderen op senioren leeftijd, die in zorginstellingen vaak te maken hebben met pesterijen en uitsluiting. Het gevolg is dat deze ‘roze ouderen' niet uit de kast durven te komen, of sterker nog: de kast weer in gaan. De campagne Oud Roze is opgezet door Remco Lange van creatief bureau Carnero en Nicole van Namen, de oprichter en manager van Handen van Humanitas. Klik hier om meer te lezen over de campagne. 

De officiële opening van de expositie is op 3 november voor genodigden. Van 4 tot 9 november 2022 is de expo geopend voor publiek. Daarna gaat de expo op reis langs de volgende huizen van Stichting Humanitas Rotterdam:

  • De Wetering, Loevesteinsingel 55 in Rotterdam
  • Akropolis, Achillesstraat 290 in Rotterdam
  • Hannie Dekhuijzen, Carnissedreef 280 in Rotterdam
  • De Leeuwenhoek, West-Kruiskade 54  in Rotterdam
  • Locatie Bergweg, Bergwegplantsoen 10 in Rotterdam

Volg ons op