Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

GLR-studentenopnieuw tevreden

  • /
  • Nieuws/
  • GLR-studenten opnieuw tevreden

Studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam zijn zeer tevreden over hun opleiding en school. Dat blijkt uit JOB-monitor 2022, een landelijk tevredenheidsonderzoek van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs dat elke twee jaar wordt gehouden. Het Grafisch Lyceum Rotterdam krijgt het rapportcijfer 7,4 van zijn studenten en behoort daarmee tot de top van de mbo-scholen in ons land.

In de JOB-monitor geven studenten aan de hand van een enquête een oordeel over o.a. het veiligheidsgevoel, de sfeer, lesuitval, informatie over roosterwijzigingen en de docenten op hun school. Voor het 'Grafisch Lyceum Rotterdam als instelling' kwam het cijfer 7,4 uit de bus, tegenover een landelijk gemiddelde van 6,6. Naast de onderwijsinstelling, beoordeelden de studenten ook hun opleiding. Hiermee scoort het GLR het cijfer 7,2, tegenover een landelijk gemiddelde van 6,8.

Rob Hoogstraaten, voorzitter College van Bestuur, is verheugd over de scores: ‘We zien opnieuw dat onze studenten heel tevreden zijn over onze school en de opleidingen. Naast de waardering voor het onderwijs en de inhoud van de stages, zien we een mooi rapportcijfer bij het onderwerp ‘sfeer en veiligheid’, daar zijn we blij mee. Het mooie aan de JOB-enquête is dat je ook ziet welke onderwerpen voor verbetering vatbaar zijn, daar gaan we zeker mee aan de slag.’

Volg ons op