Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Het GLR van ...Brent Klop

  • /
  • Nieuws/
  • Het GLR van…Brent Klop

Ondernemer met ambitie

Brent Klop is een oud-leerling van ons vmbo en nu eerstejaarsstudent Video Production op het mbo. Hij is een echte ondernemer met veel ambitie. Nu op zeventienjarige leeftijd heeft hij al zijn eigen mediabedrijf, flink wat opdrachten en de nodige toekomstplannen.

‘Ik was eerst gefocust op licht, geluid en op het draaien als dj, maar toen ik naar het vmbo van het GLR ging, kwam ik in aanraking met video’s maken. Daar is de vonk overgeslagen’, vertelt hij. ‘Ik was helemaal into video en wilde er serieus goed in worden. Ik ging werken met programma’s van Adobe en kwam een YouTube account tegen waar tutorials op stonden om de programma’s beter te begrijpen. Ik heb mezelf hierin ontwikkeld.’ Op 4 mei 2020 schreef Brent zich in bij de Kamer van Koophandel om zijn eigen mediabedrijf op te starten. Hierna kreeg hij al snel opdrachten en inmiddels loopt het bedrijf goed.

EÉN GROTE SPEELTUIN

‘Ik vond mijn opleiding op het vmbo al heel leuk en heb altijd heel veel zin gehad om naar het mbo van het GLR te gaan. Nu ik er zit, is het eigenlijk één grote speeltuin, omdat je camera-apparatuur mag gebruiken en zelf projecten mag bedenken. Je bent echt bezig met wat je leuk vindt en school biedt je ook meer uitdaging als je al wat verder bent dan de rest van je klas. Het is ook fijn dat docenten ervaring hebben in de wereld waarin ze lesgeven. Er wordt uit ervaring lesgegeven en we leren niet alleen uit boeken.’

TOEKOMSTPLANNEN

‘Ik hoop in deze opleiding nieuwe dingen te leren en de vaardigheden die ik al had te verbeteren. De opleiding past helemaal bij mij en mijn toekomstplannen.’ Wat zijn die toekomstplannen dan? Brent lacht: ‘Ik wil natuurlijk groeien met mijn bedrijf, een groot klantenbestand opbouwen en zo ook grotere opdrachten binnenhalen. Hiervoor heb ik dan ook een kantoor nodig en personeel dat bij mij in dienst is.’

Volg ons op