Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

8 maart 2023

Op woensdag 8 maart 2023 vindt de finale van het MBO Debat 010 plaats op het Grafisch Lyceum Rotterdam. In een Lagerhuis-setting nemen dertig debaters van vijf Rotterdamse mbo’s (GLR, Zadkine, Albeda, HMC en STC) het ten overstaan van een vakkundige jury tegen elkaar op door te debatteren over onderwerpen die bij hen leven.

Bij de productie van deze finale spelen de studenten van het GLR een grote rol. Studenten uit vrijwel alle opleidingen zijn betrokken en onder andere verantwoordelijk voor de aankondigingsposters, spreekkaartjes, signing, filmpjes met de burgemeester en een oud-deelnemer, sfeervideo van het debat, livestream en natuurlijk alle licht- geluids- en podiumtechniek in de zaal. Daarnaast hebben we zes bevlogen debaters uit de opleiding Redactiemedewerker die de strijd in de arena aangaan met de studenten van de andere scholen.

Wens gemeente

Het MBO Debat 010 is ontstaan vanuit de wens van de Rotterdamse gemeenteraad om meer betrokken te zijn bij wat leeft onder mbo-studenten. Het MBO Debat 010 heeft als doel om de Rotterdamse mbo-studenten te informeren, enthousiasmeren en te betrekken bij de lokale politiek. 

Ook in 2022 waren de studio's van het GLR het decor van het MBO Debat 010

Volg ons op