Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

mCon wintCapital Defense Cup

  • /
  • Nieuws/
  • mCon wint Capital Defense Cup

Op zaterdag 17 juni vond het event Capital Defense Cup plaats in de Esports Space van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Esports-teams mCon, A One Man Army, Dynasty Esports en een dreamteam bestaande uit vijf League of Legends streamers gingen de strijd aan met elkaar in de game League of Legends. mCon pakte uiteindelijk de cup! 

Door gebruik te maken van augmented reality en door de muren te bestickeren in baksteen-motief, was de Esports Space voor deze gelegenheid omgetoverd in een levensecht kasteel. Op de schermen draaiden animaties waardoor het leek alsof je vanuit een kasteel naar buiten keek. In dit digitale slagveld gingen de vier teams de strijd met elkaar aan. 

Wedstrijdverloop

Tijdens de eerste wedstrijd wist mCon vrij eenvoudig stand te houden tegen de uitdagers van Dynasty (onder leiding van captain Egbert). Door het unieke concept van het toernooi werd het tijdens de tweede wedstrijd spannender toen A One Man Army (onder leiding van Avithal) een extra kaart mocht spelen om de overwinning te behalen. De keuze voor een extra kaart werd gemaakt door de kijker. Ondanks dat het AOMA niet lukte om te winnen, kwam er toch druk op de laatste wedstrijd te staan nadat de kijker had gekozen om een ‘hartje’ van mCon weg te nemen. Hierdoor kon mCon in de laatste wedstrijd al haar levens verliezen. Tijdens de wedstrijd leek dit ook te gaan gebeuren. Maar mCon wist uiteindelijk stand te houden tegen het Dream Team onder leiding van Shappo0. Hierdoor wist mCon, onder leiding van LinkTijger, het toernooi te winnen en zijn zij gekroond tot 'Capital Defense Cup Royalty'. 

De middag werd gehost door cosplayers Sakuraflorr en Harfie. Shoutcasters ExWarrior en AeoreCasts namen het liveverslag tijdens de wedstrijden op zich. Het event was live te volgen via Twitch. 

Volg ons op