Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

NFM X GLR X IFFR

Nederlands Fotomuseum (NFM), Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) en Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) presenteren met trots het resultaat van de tweede editie van NFM x GLR x IFFR. Eerstejaarsstudenten van de opleiding Fotografie krijgen de taak om in groepsverband binnen één week een fotografische filmscène te maken in de stijl van Amerikaan Gregory Crewdson. Deze fotograaf staat bekend om zijn tot in het kleinste detail geënsceneerde foto's van huizen in Amerikaanse buitenwijken.

Een belangrijk uitgangspunt van de door studenten gemaakte foto's is een zelfgekozen onderwerp uit de Eregalerij van de Nederlandse fotografie in het Nederlands Fotomuseum. Studenten werken de opdracht uit in groepjes waarbij iedereen zijn eigen taak heeft, zoals fotograaf, regisseur, lichttechnicus of stylist.

EDUCATIEPROJECT

Het NFM X GLR X IFFR is een educatieproject van het Nederlands Fotomuseum, Grafisch Lyceum Rotterdam en Internationaal Film Festival Rotterdam, met als thema 'Film'. Samen hebben ze een prachtig project neergezet waar ze ontzettend trots op mogen zijn! Door het tonen van de eindresultaten wil het museum bijdragen aan het inspireren, enthousiasmeren en verspreiden van aanstormend fotografietalent.

Bekijk al het mooie werk van onze studenten van 2 november 2022 t/m 5 maart 2023 in het Nederlands Fotomuseum. 

Bezoek de tentoonstelling

  • Van 2 nov 2022 t/m 5 maart 2023
  • Nederlands Fotomuseum, Statendam 1 (Wilhelminapier)
Meer info en tickets
Onderwerp: Arm en rijk © Dave Vos, Nina Passenier, Zoë Broeders, Jeffrey Brouwer en Mathijs de Jong
Onderwerp: 'Be a lady', they said. © Floortje Pijpers, Janice Hijdra, Kayleigh Heppener en Eva Swüste

Volg ons op