Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Rianne van der Meijvertrektbij het GLR

  • /
  • Nieuws/
  • Rianne van der Meij vertrekt bij het GLR

Na een dienstverband van 33 jaar vertrekt Rianne van der Meij, lid College van Bestuur, per 1 juni 2023 bij het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR). Zij heeft een nieuwe betrekking aanvaard als bestuurslid bij ROC Mondriaan, de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. 

Rianne begon haar loopbaan op het GLR in 1990 als docent wiskunde, natuurkunde en informatica. In 2001 werd zij adjunct-directeur en vervolgens afdelingsdirecteur mbo in 2005. In 2006 trad ze toe tot het College van Bestuur van het Grafisch Lyceum Rotterdam, waarin ze onderwijs(organisatie), stage en kwaliteitszorg in haar portefeuille had. 

Nieuwe stap

‘Het was geen makkelijke beslissing om weg te gaan bij het GLR, ik werk hier immers al bijna mijn hele werkende leven en altijd met heel veel plezier’, aldus Rianne. ‘De school heeft in die tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt, van een relatief kleine vakschool voor de grafische wereld tot een innovatieve onderwijsinstelling voor media, entertainment en technologie. Ik kijk daar met veel trots naar en ga de samenwerking met de medewerkers, leerlingen, studenten, collega-bestuurders en andere relaties zeker missen. Toch voel ik dat dit het moment is voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ook op ROC Mondriaan heb ik straks onderwijs in mijn portefeuille, dat is waar mijn hart ligt. Ik zie ernaar uit om daar op 1 juni te starten.’ 

Rob Hoogstraaten, voorzitter College van Bestuur op het Grafisch Lyceum Rotterdam: ‘Wij hebben grote waardering voor alles wat Rianne heeft gedaan voor het GLR. Met veel inspanning en grote kennis van zaken, heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het onderwijs voor leerlingen en studenten op onze school. Wij wensen Rianne alle succes in haar nieuwe werkomgeving.’

Rianne van der Meij vertrekt als bestuurslid bij het GLR en gaat aan de slag bij ROC Mondriaan

Volg ons op