Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Studentenwerkte zien in Art Store

  • /
  • Nieuws/
  • Studentenwerk te zien in Art Store

Creatief werk van twee GLR-studenten is zes maanden lang te zien in een zogenoemde Art Store van flitsbezorgservice Getir. Getir heeft samen met 010.gallery drie art stores in de stad opgezet waarin kunst van talentvolle Rotterdammers tentoongesteld wordt. Doel is om de vestigingen, die bekend staan als ‘dark stores’, aantrekkelijker te maken voor de buurt.

Studenten van het GLR werd gevraagd hun mooiste werk in te sturen voor het project. Uit alle inzendingen werd het werk van GLRXTRA-studenten Teun de Leede en Elissa Prins geselecteerd voor de expo. Teun ging voor zijn werk langs bij ondernemers aan de Nederlandse kust om het verhaal achter hun bedrijf te fotograferen. ‘Het gaat mij niet om het voedsel uit de zee, maar om de mensen die daarvan leven en dagelijks vroeg in de ochtend tot aan hun knieën in het water staan. Dat was fantastisch om te zien en om vast te leggen. Zij zijn vol passie bezig in een prachtig landschap, dat wil ik laten zien met deze serie’, vertelt Teun. Elissa heeft een passie voor dans en fotografie en wilde dat tot uiting brengen in haar werk. Ze vertelt: ‘De foto’s ‘fietsbrug’ en ‘tramhuisje’ zijn onderdeel van een serie waarin ik dans combineer met bijzondere bruggen in het Westland.’

Het werk van Teun en Elissa is te bewonderen aan de Zenostraat 190 in Rotterdam. Overige werken zijn te zien in de Art Stores aan de Nieuwe Binnenweg en het Couwenburg.

Het werk van Teun en Elissa is te zien aan de Zenostraat in Rotterdam

Volg ons op