Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

Uitslag loterijAlpe d’HuZes

  • /
  • Nieuws/
  • Uitslag loterij Alpe d’HuZes

Op dinsdag 28 mei 2024 vond het schoolbrede GLR-event ‘Op naar de Top’ plaats, waarbij de trekking voor de grote verloting voor onze deelname aan Alpe d’HuZes werd verricht. Het evenement was een groot succes, zowel door de samenwerking tussen alle opleidingen als door de hoge opkomst in de studio’s van het GLR.

CHECK HIER of je in de prijzen bent gevallen. Heb je een prijs gewonnen? Stuur een e-mail naar David de Goede via goede@glr.nl om een afspraak te maken voor het ophalen van je prijs.

Tijdens het evenement werden diverse leuke activiteiten georganiseerd, wat zorgde voor veel plezier en enthousiasme onder de bezoekers. Dankzij de verkoop van loten is een prachtig bedrag van € 8.000 opgehaald. Hiermee is het totale bedrag dat Team GLR heeft ingezameld voor KWF ruim boven de € 30.000 gekomen. Dit is een fantastische prestatie en we willen alle sponsoren en lotenkopers hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Samen maken we het verschil.

Kijk voor meer info op deze website

Volg ons op