Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Interessegebieden

Audiovisuele media

Facts

  • Niveau: 4
  • Duur: 3 jaar
  • Vorm: BOL
  • Toelating: VMBO, vanaf kaderberoepsgerichte leerweg
Brochure aanvragenAanmelden AV-specialist

Ontdek de kracht van Audiovisuele Media

In onze wereld nemen audiovisuele media - film, video en fotografie - een steeds prominentere plaats in bij het vertellen van verhalen, oftewel storytelling. Of het nu gaat om het creëren van korte films, pakkende commercials, meeslepende fotoreportages of overtuigende bedrijfsfilms, visuele communicatie staat centraal.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt jou de kans om je te specialiseren in dit boeiende en dynamische vakgebied waar alles draait om beeld. Ben jij klaar om als cameraman, cameravrouw, video-editor of fotograaf de wereld van de visuele verhalen te verkennen en je passie te volgen? Stap in de wereld van audiovisuele media en leer hoe je krachtige visuele verhalen kunt vertellen die blijven hangen. Bereid je voor op een boeiende carrière als vakfotograaf of AV-specialist.

AV-SPECIALIST OF FOTOGRAAF?

Klik hieronder snel door naar de mbo-opleiding AV-specialist of de opleiding Fotograaf van het Grafisch Lyceum Rotterdam en lees alles over de mogelijkheden.

Volg ons op