Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Interessegebieden

Mediaredactie

Facts

  • Niveau: 4
  • Duur: 3 jaar
  • Vorm: BOL
  • Toelating: VMBO, vanaf kaderberoepsgerichte leerweg
Brochure aanvragen

Mediaredactie: dagelijks werken aan content

In een wereld waar nieuws en informatie zich razendsnel verspreiden via radio, tv, kranten en online media, is het begrijpen van actualiteit en het omgaan met informatie een waardevolle vaardigheid. Als jij geïnteresseerd bent in dit boeiende vakgebied, dan is Mediaredactie jouw wereld.

In de wereld van mediaredactie staat het creëren van content centraal, of het nu gaat om social media, magazines, websites, televisie of radio. Als mediaredacteur ben jij de schakel die onderzoek doet, informatie verzamelt, teksten schrijft en bewerkt, en boeiende videoreportages produceert. Ofwel, je bent elke dag bezig met contentcreatie. Betreed de wereld van de mediaredactiemedewerker en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het verspreiden van belangrijke informatie en het vertellen van verhalen aan een breed publiek.

Opleiding Redactiemedewerker

Klik hieronder snel door naar de mbo-opleiding Redactiemedewerker van het Grafisch Lyceum Rotterdam en lees alles over de mogelijkheden. 

Volg ons op