Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Interessegebieden

Creatieve productie

Facts

  • Niveau: 2/3
  • Duur: 2/3 jaar
  • Vorm: BBL en BOL
  • Toelating: VMBO, vanaf basisberoepsgerichte leerweg
Brochure aanvragenAanmelden

Ontdek de kleurrijke wereld van media en signmaking

Ben jij gek op media en creativiteit én werk je graag met je handen? Dan is een opleiding in de wereld van Creatieve Productie perfect voor jou. Het biedt de ideale balans tussen creatief en technisch. In deze wereld dompel je jezelf onder in verschillende vormen van media, van tijdschriften tot opvallende uithangborden. Daarnaast ga je aan de slag met veel apparatuur, zoals opmaakcomputers tot grootformaat plotters.

Bij het Grafisch Lyceum Rotterdam bieden we binnen dit interessegebied zowel BOL- als BBL-opleidingen aan op niveau 2 en 3.

  • BOL (Beroeps Opleidende Leerweg): Kies je voor BOL, dan ga je elke dag naar school en doe je waardevolle praktijkervaring op tijdens stages en praktijkopdrachten. Dit geeft je de kans om de nieuwste vaardigheden en technieken te leren en direct toe te passen.
  • BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg): Als je voor BBL kiest, werk je een aantal dagen per week in een bedrijf en breng je één dag per week door op school. Dit betekent dat je je kennis in de praktijk brengt terwijl je blijft leren en groeien.

Betreed de boeiende wereld van Creatieve Productie en ontdek hoe je jouw passie voor media en techniek kunt combineren. 

BOL-OPLEIDINGEN

Dit zijn de BOL-opleidingen binnen het interessegebied Creatieve Productie: 

BBL-opleidingen

Dit zijn de BBL-opleidingen binnen het interessegebied Creatieve Productie: 

Volg ons op