Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Interessegebieden

Mediavormgeving

Facts

  • Niveau: 4
  • Duur: 3 jaar
  • Vorm: BOL
  • Toelating: VMBO, vanaf kaderberoepsgerichte leerweg
Brochure aanvragen

Ontdek de creatieve wereld van Mediavormgeven

Ben jij een creatieve geest met een passie voor het creëren van mooie ontwerpen voor diverse media-uitingen? Denk aan het ontwerpen van unieke logo's en aansprekende huisstijlen, het vormgeven van brochures, dynamische websites, intuïtieve apps, visueel aantrekkelijke verpakkingen, boeiende games en levendige animaties. Van grafisch ontwerp tot 3D Art. Als dit je aanspreekt, dan is Mediavormgeven op het Grafisch Lyceum Rotterdam het interessegebied waar jij thuishoort.

Bereid je voor op een boeiende reis in de wereld van mediavormgeving en maak je creatieve dromen waar. Ontdek hoe je de kracht van beeld en grafisch en interactief design kunt inzetten om verhalen te vertellen en merken te laten schitteren. Als toekomstige Mediavormgever ga je een rol spelen in mediacampagnes die impact hebben. Dit is de ideale start van een creatieve carrière als grafisch vormgever, media vormgever of 3D designer in de dynamische wereld van media, reclame en communicatie.

OPLEIDING MEDIAVORMGEVER

Klik hieronder snel door naar de mbo-opleiding Mediavormgever van het Grafisch Lyceum Rotterdam en lees alles over de mogelijkheden. 

Volg ons op