Inloggen MBO

Ga naar Mijn GLR en bekijk je rooster, beoordelingen, documenten en meer.

Inloggen MBO

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Inloggen VMBO
Interessegebieden

Mediamanagement

Facts

  • Niveau: 4
  • Duur: 3 jaar
  • Vorm: BOL
  • Toelating: VMBO, vanaf kaderberoepsgerichte leerweg
Brochure aanvragenAanmelden

Mediamanagement: regelen en organiseren in de creatieve industrie

Sta jij altijd vooraan als er iets geregeld moet worden binnen je familie of vriendengroep? Of kom je snel met creatieve oplossingen voor allerlei problemen? Dan is Mediamanagement jou op het lijf geschreven.

In de wereld van vandaag speelt media een cruciale rol in de manier waarop we communiceren, informatie delen en verhalen vertellen. Als manager in de creatieve industrie fungeer jij als de verbindende schakel tussen klanten en uitvoerende partijen, zoals vormgevers, filmmakers, fotografen en tekstschrijvers. Of het nu gaat om het coördineren van radio- en tv-producties, het beheren van tijdschriftprojecten, het optimaliseren van social-mediastrategieën of het organiseren van onvergetelijke evenementen, als mediamanager ben je van alle markten thuis.

Stap in de dynamische wereld van Mediamanagement en ontdek hoe jij jouw organisatorische talent en creatieve geest kunt inzetten om boeiende mediaprojecten te realiseren. Jouw toekomst in de creatieve industrie begint hier.

Opleiding Mediamanager

Klik hieronder snel door naar de mbo-opleiding Mediamanager van het Grafisch Lyceum Rotterdam en lees alles over de mogelijkheden. 

Volg ons op